Gidsen & info

We hebben een aantal handleidingen om u te helpen bij het vinden van het juiste product, onderdeel of accessoire voor uw activiteiten. Klik op een van de handleidingen om meer te lezen.

Gids voor elektrische transpalletten

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste truck te kiezen. Daarom helpen we u een handje met een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten. 

Lees meer >

Gids voor transpalletten

De BT Lifter-range transpalletten is geheel naar wens af te stemmen op iedere toepassing. Dit maakt de trucks geschikt voor een breed scala aan interne transporttoepassingen.

Lees meer >

8 tips bij het kopen van een heftruck

Wanneer u voor het eerst een heftruck aanschaft, is het misschien niet evident op welke zaken u moet letten. Deze gids helpt u alvast op weg.

Lees meer >

12 redenen om een BT Lifter transpallet te kopen

De BT Lifter Standaard pallettruck kopen betekent dat u kan rekenenen op een levenslange garantie op het vorkenbord. Ontdek hieronder nog 12 redenen om een BT Lifter transpallet te kopen.

Lees meer >

Palletgids

Wat zijn standaard palletafmetingen? Hoeveel verschillende soorten zijn er? Alles wat u dient te weten over pallets bij het kiezen van een heftruck.

Lees meer >

Mast gids

Volg onderstaande mastwijzer, die uitlegt wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten truckmasten.

Lees meer >

Gids voor wielen

Wij beschikken over wielen in verschillende materialen om aan uw behoeften te kunnen voldoen. U kan kiezen uit enkele of dubbele wielen, afhankelijk van het gebruik van de transpallet.

Lees meer >

Restcapaciteitsgids

Als een heftruck een nominaal vermogen van 2,0 ton heeft, betekent dat niet per se dat de machine elke last tot dat gewicht kan heffen. In deze gids beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over hefvermogen.

Lees meer >

5 belangrijke vragen voordat u een heftruck koopt

De belangrijkste vragen om te stellen en factoren om rekening mee te houden, worden erin behandeld. En onder elke vraag staat een checklist met dingen die u moet weten voordat u een heftruck koopt. 

Lees meer >

Alles verwijderen