Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Financiële oplossingen

Toyota Material Handling biedt eveneens een reeks financiële oplossingen waarin u in alle gemoedsrust kan beschikken over ons materieel.

Retail financiering

  • Operationele en financiële lease
  • Huurkoop en huuroplossingen
  • Beschikbaar met inbegrip van Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering

In een lease overeenkomst wordt het materieel dat u wenst te gebruiken, gekocht door Toyota Material Handling. In ruil voor een maandelijks huurbedrag, kan u dit materieel gebruiken. U kan deze overeenkomst desgewenst uitbreiden met Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering. Op het einde van de overeenkomst, zal u de keuze hebben uit drie opties: aankoop van het materieel, verlenging van het contract of teruggave van het materieel.

Indien u er van bij het begin voor kiest om op lange termijn eigenaar te worden van het materieel, kiest u voor huurkoop. Bij een huurkoop overeenkomst koopt Toyota Material Handling het materieel aan dat u verkiest. Opnieuw betaalt u herhaaldelijk een bedrag om over dit materieel te kunnen beschikken. In tegenstelling tot bij leasing, wordt u bij huurkoop aan het eind van het contract automatisch eigenaar van het materieel.

Ook huurkoop kan uiteraard in combinatie met Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering worden genomen.

Wat u wellicht ook zal interesseren

BT Optio orderverzameltruck

Ons productgamma

Bekijk ons volledige aanbod heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Heftruck huren

Heftrucks huren

Hebt u meteen een truck nodig, voor korte tijd of langer, en bent u op zoek naar een kostenbesparende oplossing?  Wij hebben verschillende huuropties naar wens

Lees meer >
Tweedehands heftrucks

Koop tweedehands

Wij helpen u de perfecte, nieuwe of tweedehands truck te vinden. Geef uw bedrijf een boost met kwalitatieve tweedehands trucks!

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >