Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

De BT Autopilot voor geautomatiseerd stapelen en horizontaal transport

Geautomatiseerde magazijntrucks

De BT Autopilot voor geautomatiseerd stapelen en horizontaal transport

Automatische heftrucks en lastdragers

Om de efficiëntie en flexibiliteit in uw magazijn te optimaliseren, bieden wij met betrekking tot automatisering verschillende oplossingen aan. Dankzij de automatische producten van Toyota, kan u schade- en arbeidskosten verlagen en kan u uw personeel inzetten voor nuttigere taken.
Geautomatiseerde voertuigen

Geautomatiseerde voertuigen

  • Geautomatiseerd voertuig met geleiding
  • Geleiding via magneetstrook
  • Tot 0,5 ton

De TAE050 is een compacte, kostenefficiënte en eenvoudig te installeren lastdrager die wordt geleid via een magneetstrook op de vloer. De AGV-truck kan worden gebruikt voor eenvoudig horizontaal transport van A naar B, om ladingen op te pakken en neer te zetten. De TAE050 is perfect om tot 500 kg te slepen of tot 140 kg te dragen op opschroefbare stellingen. Het toestel is veilig en nauwkeurig dankzij de veiligheidsscanner en heeft een gebruiksvriendelijk touch screen.  

Autopilot

Geautomatiseerde magazijntrucks

  • Automatisch gestuurd voertuig 
  • Nauwkeurige lasergeleiding
  • Tot 2,5 ton

De Autopilot is leverbaar in verschillende modellen, afhankelijk van uw activiteiten: horizontaal transport, stapelen of aanvullen. Deze trucks zonder bestuurder voeren repetitief werk uit tussen de productielijnen en opslagruimtes of transportbandsystemen. De veiligheid wordt gegarandeerd door geavanceerde lasertechnologie. De trucks zijn gebaseerd op de standaard truckontwerpen en kunnen dus eveneens in handmatige modus worden bestuurd.

Radioshuttle

Semi-automatische lastdragers

  • Automatisch verplaatsen van pallets
  • Geschikt voor koude en natte omgevingen
  • Tot 1,8 ton

De BT Radioshuttle is een semi-autoamtische, snelle lastdrager die werkt in gespecialiseerde stellingen en kan worden bestuurd via afstandsbediening, terwijl de pallets kunnen worden neergezet en opgehaald door een reachtruck of heftruck. Met de Radioshuttle zijn erg compacte opslag en een maximaal aantal palletlocaties mogelijk, wat ruimte en kosten bespaart. 

Wat u wellicht ook zal interesseren

BT Movit industriële trekkers

Productie

Een belangrijke afdeling waar we u kunnen helpen, is in de productie. We gaan er prat op dat we steeds de beste oplossingen bieden, die u helpen een lean productieflow op te zetten.

Lees meer >

Toyota Traigo

Wij zijn specialist in uw sector

We streven ernaar uw individuele behoeften te begrijpen, zodat we steeds kwaliteit, betrouwbaarheid en een individuele oplossing kunnen bieden die perfect aansluit op uw eisen.

Lees meer >

Heftruck financieren

Uw heftruck financieren

Ons uitgebreide assortiment financiële oplossingen biedt u gemoedsrust, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >