Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

De BT Reflex E-serie met unieke kantelcabine voor het ultieme bestuurderscomfort

Reachtrucks met unieke kantelcabine

De BT Reflex E-serie met unieke kantelcabine voor het ultieme bestuurderscomfort

Reachtrucks

Reachtrucks van Toyota zijn uniek dankzij hun uitzonderlijke restcapaciteiten en bijzondere ergonomie. Alle modellen uit de BT Reflex serie zijn eenvoudig te programmeren, uitgerust met unieke veiligheidsfuncties en bieden een uitstekende productiviteit tijdens werkzaamheden op hoogte.
BT Reflex reachtrucks

Doeltreffende reachtrucks

 • Gebruiksvriendelijk
 • Wendbaar
 • Tot 8,5 meter hoogte

De BT Reflex B-serie is veilig en gebruiksvriendelijk. Deze trucks zijn ontworpen met het oog op perfecte controle over de lading en voor vlot en nauwkeurig materiaaltransport, wat hoge efficiëntie oplevert in combinatie met uitstekende wendbaarheid. Wat het bestuurderscomfort betreft, bieden deze reachtrucks een verstelbare vloerhoogte, bedieningselementen en stoel, evenals hendels met vingertipbediening en een ruime cabine. 

BT Reflex reachtruck

Reachtrucks voor intensieve toepassingen

 • Beste zicht in zijn klasse
 • Beschikbaar met lithium-ion batterij
 • Tot 13 meter hoogte

De BT Reflex R- serie is ontworpen om zware ladingen te heffen op grote hoogtes, dankzij onder meer de uitstekende stabiliteit en Transitional Lift Control systeem.  Het open bestuurderscompartiment, het transparante dak en de mast zijn ontworpen om uitstekend zicht op de lading te bieden en topprestaties te leveren op hoogte. De ervaring van de bestuurder wordt nog verbeterd door de verstelbare vloer, stoel en bedieningselementen.

Reachtruck met kantelcabine

Reachtrucks met kantelcabine

 • Unieke kantelcabine
 • Beschikbaar met lithium-ion batterij
 • Tot 13 meter hoogte

De BT Reflex E-serie is net zoals de R-serie ontworpen met Transitional Lift Control om zware ladingen snel en vlot naar grote hoogtes te heffen. De unieke kantelcabine, het transparante dak en de mast zijn ontworpen om uitstekend zicht op de lading te bieden en topprestaties te leveren op hoogtes. De unieke E-serie is eveneens ontworpen om de bestuurder minder te belasten bij repetitieve toepassingen op hoog niveau. 

Reachtrucks voor krappe ruimtes

Reachtrucks voor krappe ruimtes

 • Smal chassis
 • Kan ook in cold store uitvoering
 • Tot 8,5 meter hoogte

Dankzij het smalle chassis kan de BT Reflex N-serie vlot werken in krappe ruimtes zoals bij blokstapelen of inrijstellingen. Deze reachtrucks bieden veel comfort voor de bestuurder dankzij de 360° besturing, verstelbare stoel en lage instaphoogte. De elektronische vorkregeling garandeert een vlotte werking en precisie. 

4-wegs reachtrucks

4-wegs reachtrucks

 • Multi-directioneel
 • Ook voor lange lasten
 • Tot 8 meter hoogte

De reachtrucks van de BT Reflex F-serie, die in verschillende richtingen rijden, zijn uitgerust met Clearview-masten en 360° besturing.  Naast conventionele pallets kunnen deze reachtrucks dankzij de hydraulische vorkspreider ook lange ladingen transporteren, zoals stalen balken en plastic buizen. De bestuurder kijkt in de richting van de vorken voor een uitstekend zicht op lange en bijzondere lasten.

Reachtruck voor gebruik binnen en buiten

Reachtrucks voor gebruik binnen en buiten

 • ook voor buitengebruik
 • Weerbescherming beschikbaar
 • Tot 7,5 meter hoogte

De BT Reflex O-serie is geschikt voor gebruik binnen en buiten dankzij de duurzame wielen en de hoge bodemvrijheid. Voor bestuurderscomfort zijn diverse opties voor weerbescherming leverbaar. 360° sturing en geavanceerde Transitional Lift Control zorgen voor beter, vlotter en productiever materiaaltransport en voor nog meer veiligheid. 

Wat u wellicht ook zal interesseren

Uw truck financieren

Ons uitgebreide assortiment financiële oplossingen biedt u gemoedsrust, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.

Lees meer >

Retail en magazijnen

Wij kunnen u ondersteuning bieden om het aantal transportbewegingen te minimaliseren en de snelheid van ontvangst van de goederen tot de uiteindelijke levering te maximaliseren.

Lees meer >

Heftruck huren

Heftrucks huren

Hebt u meteen een truck nodig, voor korte tijd of langer, en bent u op zoek naar een kostenbesparende oplossing?  Wij hebben verschillende huuropties naar wens

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >