I_Site

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, naast controle over de kosten, productiviteit en de duurzaamheid van uw vloot. I_Site biedt een complete oplossing voor het beheer van uw vloot en alle bestuurders.

I_Site monitort elke bestuurder en houdt alle bewegingen en de stilstand (in combinatie met hun oorzaak) van elke truck bij. I_Site is een cloud-gebaseerd systeem dat alle mogelijke info over uw vloot kent en begrijpt. Dit levert enorme voordelen op met betrekking tot de kosten en productiviteit van uw operaties.

Magazijnen zijn omgevingen met een hoge activiteit en dit de klok rond. Het constant aan- en afmelden van bestuurders zorgt ervoor dat de vloot constant in beweging blijft. Producten moeten verplaatst worden en bepaalde taken worden uitgevoerd volgens een vast schema. In zo’n intense en prestatiegerichte werkomgeving, is het onaanvaardbaar dat er accidenten zouden gebeuren. Wanneer een truck beschadigd is, heeft dit immers gevolgen op andere activiteiten.

Toyota I_Site draagt bij tot een sterkere veiligheidscultuur. Met I_Site kunnen gebruikers genieten van de ruime waaier aan voordelen zoals een toegenomen productiviteit, een afname in kosten en algemene optimalisatie van de vloot.

I_Site weet welke bestuurder toegang heeft tot welke truck en waar deze trucks zich te allen tijden bevinden. Het systeem kan u zelfs vertellen hoe bepaalde accidenten tot stand zijn gekomen. I_Site zal u op het gepaste tijdstip meedelen wanneer de batterij moet worden opgeladen of wanneer uw trucks nood hebben aan onderhoud. Met de Pre-Operational Check vervolgens helpt  I_Site uw onveilige trucks te ontdekken, zodat u ze buiten gebruik kan stellen. Daarnaast biedt I_Site een overzicht aan statistieken die kunnen bijdragen tot de optimalisatie van uw vlootbeheer.

De wereldwijde, cloud-gebaseerde I_Site toepassing kan vanaf overal beheerd worden en is beschikbaar voor Toyota-trucks. Naast de management toepassingen, hebben gebruikers tevens toegang tot duidelijke handleidingen, E-learning en support.

Hoewel I_Site tot veel in staat is, ligt een optimale benuttig van het systeem nog steeds in handen van de gebruikers die het systeem beheren en monitoren. Met behulp van regelmatige opvolg-vergaderingen zal u optimaal kunnen genieten van de voordelen die I_Site biedt.

Alles verwijderen