Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Onze kijk op de toekomst

Hoe zullen we goederen transporteren in de toekomst?

Lean ideeën toepassen op logistiek

 • Samenwerken met onze stakeholders aan de meest recente trends
 • Antwoorden geven
 • Volledige servicehistoriek

Onze ideeën volgens Logiconomi zetten ons ertoe aan vragen te stellen en de juiste
antwoorden te vinden – samenwerken met klanten en andere vooruitstrevende bedrijven om toekomstige behoeften te identificeren en services te vinden die aan deze eisen voldoen.

Smart heftrucks

Maak uw heftrucks intelligent met ons bekroond systeem voor vlootbeheer I_Site

 • Prestaties van vorklifts en bestuurders opvolgen
 • Veiligheid verbeteren
 • Kosten verlagen

Onze aanpak om uw activiteiten voor materiaaltransport veiliger en efficiënter te maken. Vorkheftrucks van Toyota worden verbonden via Toyota I_Site-technologie, wat intelligente heftrucks oplevert die u inzichten geven in de manier waarop u uw activiteiten zo efficiënt mogelijk kunt beheren.

 

Zo werk I_Site! >

Automatisering

Aan de slag met eenvoudige automatisering

U kunt uw activiteiten nu op een eenvoudige en kostenbesparende manier automatiseren met de Autopilot TAE050, het nieuwe geautomatiseerde voertuig met geleiding van
Toyota Material Handling. Deze oplossing zonder vorken is eenvoudig te installeren en volgt de route van een magneetstrook op de grond en de commando's van vloermarkeringen.

Wilt u graag meer weten over automatische heftrucks? >

Stap over naar semi-automatische oplossingen

Als u orderpickactiviteiten in uw magazijn wilt optimaliseren, bieden we op afstand bedienbare orderverzamelaars aan. Onze 1,2 & 2.5 ton orderpickers op laag niveau zijn beschikbaar als een semi-geautomatiseerde optie met afstandsbediening (t-mote) voor 20% meer productiviteit, een veiliger magazijn en minder vermoeide operators.

Ontdek onze orderpicker range >

Geautomatiseerde trucks van Toyota Material Handling

Overschakelen op geautomatiseerde oplossingen

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en uw magazijn gedeeltelijk of volledig te automatiseren? We hebben een uitstekend palmares van oplossingen over heel Europa. U kunt steeds vertrouwen op een sterk lokaal team met ondersteuning van ons team experts in ons centrum voor logistieke oplossingen in Göteborg, de draaischijf voor automatisering in Europa.

Toyota en Vanderlande volautomatische oplossingen

Volautomatische oplossingen door Vanderlande

Dankzij ons zusterbedrijf Vanderlande zijn we ook in staat om een breed scala aan geïntegreerde volledige automatische oplossingen (innovatieve systemen, intelligente software en levenscyclusdiensten) aan te bieden om snelle, betrouwbare en efficiënte technologie in uw activiteiten te implementeren. Meer informatie via Vanderlande >

Duurzame oplossingen

Duurzaamheid Toyota Material Handling

Hoe kan Toyota mij helpen?

 • De veiligheid van mijn activiteiten verbeteren
 • Mijn invloed op het milieu beperken
 • Mijn activiteiten efficiënter maken

Ontdek onze aanpak van duurzaamheid >

Hoe kunnen we uw energie-efficientie verbeteren?

 • Een ruim aanbod aan elektrische en verbrandingstrucks
 • Lithium-ion: een complete range met Toyota lihtium-ion batterijen
 • Brandstofcel en waterstof: De toekomst begint nu

Ontdek de lithium-ion range >

Telematica oplossingen

T-ONE: Intelligent automation software from Toyota

T-ONE is de intelligente software die communiceert met de Toyota Autopilot trucks en uw bestaande infrastructuur zoals magazijnbeheersystemen, goederenidentificatie en ander material handling materieel. De software optimaliseert het gebruik van de resources inhet magazijn en biedt flexibiliteit, een soepele integratie en een continue stroom aan activiteiten.

Navigatie-oplossingen

Om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren kunnen we RFID-technologie gebruiken in uw magazijn, zodat commando's naar uw vorkheftrucks kunnen worden gestuurd. Dat is erg nuttig bij diverse niveaus van automatisering, waar informatie over de omgeving naar de automatische heftrucks kan worden gestuurd. Navigatieoplossingen vormen in principe de communicatie tussen uw magazijn en de vorklift, zoals de indicatie van het einde van de stelling of de locatie in het gangpad.

Wat u wellicht ook zal interesseren

Onze Logiconomi aanpak

Een vooruistrevende aanpak om efficiënte, logistieke processen te ontwikkelen aan de hand van lean, innovatie en samenwerking. 

Lees meer >
Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. Ons assortiment geautomatiseerde trucks en lastdragers omvat geavanceerde, flexibele oplossingen voor efficiënter, kostenbesparend materiaaltransport. 

Lees meer >

System of Active Stability (SAS)

Dit innovatieve systeem verhoogt de veiligheid en helpt de kosten voor bestuurders en schade te beperken.

Lees meer >
Lithium-ion heftrucks

Ons uniek aanbod met Lithium-ionbatterij

Het is bewezen dat lithium-ion batterijen 30% energie-efficiënter zijn dan loodzuurbatterijen en de CO2-emissies aanzienlijk verminderen.

Lees meer >