Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Breed Tonero-gamma voor lichte tot zware laadactiviteiten en stapelen

Thermische heftrucks tot 3,5 ton met koppelomvormer

Breed Tonero-gamma voor lichte tot zware laadactiviteiten en stapelen

Thermische heftrucks

Toyota Tonero heftrucks zijn beschikbaar op LPG of diesel, met koppelomvormer of hydrostatische transmissie. De Tonero-serie levert ongeëvenaarde stabiliteit, uitzonderlijke productiviteit en een uitstekende zichtbaarheid.
Tonero thermische heftrucks

Thermische heftrucks tot 3,5 ton

  • Beschikbaar in diesel of LPG
  • System of Active Stability SAS
  • Tot 3,5 ton en 7 meter hoogte

De Toyota Tonero-modellen tot 3,5 ton bieden stabiliteit en productiviteit tijdens lichte tot zware toepassingen buiten. De stille werking van deze truck zonder veel trillingen en het ruime assortiment cabines dragen bij tot het comfort van de bestuurder. Deze snelle en wendbare modellen zijn leverbaar met diesel- of LPG-motor. We bieden ook IC-trucks met halfmassieve banden voor activiteiten binnen in smalle gangen. ​​​​​​​

Online huren
Tonero thermische heftruck met hydrostatische transmissie

Thermische heftrucks met hydrostatische transmissie

  • Hydrostatische transmissie  
  • Unique System of Active Stability SAS
  • Tot 3,5 ton

Alle Toyota Tonero-modellen tot 3,5 ton zijn beschikbaar met hydrostatische transmissie als alternatief voor de koppelomvormer. De hydrostatische transmissie (HST) zorgt voor meer wendbaarheid en maakt snelle veranderingen van richting, krachtig motorremmen en krachtige acceleratie mogelijk. Transmissies met koppelomvormer zijn dan weer perfect om langere afstanden af te leggen en over het algemeen vlot te rijden.

Toyota Tonero HT

IC-heftrucks voor hoge tonnages

  • Beschikbaar in diesel of LPG
  • System of Active Stability SAS
  • Tot 8 ton en 6 meter hoogte

De Toyota Tonero-modellen voor hoge tonnages zijn ontworpen voor intensieve toepassingen en zijn uitgerust met een duurzaam chassis en krachtige Toyota-motoren voor maximale prestaties. Deze betrouwbare trucks worden geleverd met LPG- of dieselmotor conform de fase IIIB-emissievoorschriften en zijn eenvoudig te onderhouden. We bieden ook thermische heftrucks met halfmassieve banden voor indoor activiteiten in smalle gangen. 

Wat u wellicht ook zal interesseren

Toyota Tonero

Kleinere bedrijven

We zijn trots dat onze oplossingen worden gebruikt door kleinere bedrijven. Bekijk wat Toyota voor een kleiner bedrijf kan betekenen.

Lees meer >

Heftruck financieren

Uw heftruck financieren

Ons uitgebreide assortiment financiële oplossingen biedt u gemoedsrust, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.

Lees meer >

Heftruck huren

Heftrucks huren

Hebt u meteen een truck nodig, voor korte tijd of langer, en bent u op zoek naar een kostenbesparende oplossing?  Wij hebben verschillende huuropties naar wens

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >