Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Traigo 80 - efficiënt, zowel binnen als buiten

80 volt elektrische vorkheftruck

Traigo 80 - efficiënt, zowel binnen als buiten

Elektrische vorkheftrucks

De Toyota Traigo elektrische vorkheftrucks zijn beschikbaar met 3 of 4 wielen en zijn uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals laden, lossen, stapelen en horizontaal transport. Alle Traigo-modellen staan garant voor straffe prestaties en zijn uitgerust met het gepatenteerde System of Active Stability (SAS).
Traigo 24 elektrische heftrucks

Traigo 24 elektrische vorkheftrucks

 • Compact
 • System of Active Stability SAS
 • Tot 1,5 ton en 6.5 meter hoogte

De Toyota Traigo 24-modellen zijn compacte vorkheftrucks met 3 wielen, ontworpen voor lichte tot middelzware toepassingen. De trucks zijn wendbaar in krappe ruimtes, voor stapelen in smalle gangen. Deze veilige en productieve trucks zijn uitgerust met AC-motor en SAS, met een lage instaphoogte voor vlotte toegang. Deze serie biedt ook een ruime keuze van cabines voor gebruik binnen en buiten. 

Traigo 48 elektrische heftrucks

48 volt elektrische vorkheftrucks

 • Beschikbaar met lithium-ion batterij
 • System of Active Stability SAS
 • Tot 2 ton en 7.5 meter hoogte

De Toyota Traigo 48-serie is leverbaar met 3 wielen - voor uitstekende wendbaarheid - of met 4 wielen - voor meer stabiliteit op oneffen oppervlakken - en is ontworpen voor intensief gebruik binnen en buiten. Deze trucks bieden de beste veiligheid, productiviteit en energie-efficiëntie in hun klasse en nog meer bij gebruik van de optionele technologie met lithium-ionbatterij. De Traigo 48-modellen zijn ook leverbaar met halfmassieve banden voor smalle toepassingen binnen.

Traigo 80 elektrische heftrucks

80 volt elektrische vorkheftrucks

 • Veelzijdig, voor gebruik binnen en buiten
 • System of Active Stability SAS
 • Tot 5 ton en 6 meter hoogte

Deze 4-wiel Toyota Traigo 80-modellen zijn ontworpen voor zware toepassingen binnen en buiten en garanderen superieure prestaties. Dit gamma van 80 volt elektrische vorkheftrucks omvat ook compacte modellen die perfect zijn voor manoeuvreren in krappe ruimtes.

Toyota Traigo HT

80 volt elektrische vorkheftrucks voor hogere tonnages

 • Prestaties van topklasse
 • System of Active Stability SAS
 • Tot 8,5 ton en 6,5 meter hoogte

De Toyota Traigo HT-serie bestaat uit trucks van 80 volt met rij- en hefsnelheden van topklasse, ideaal voor zware toepassingen. Deze 4-wielige modellen bieden maximale prestaties en efficiëntie en zijn geschikt om meerdere pallets te transporteren. 

Wat u wellicht ook zal interesseren

Toyota Tonero

Kleinere bedrijven

We zijn trots dat onze oplossingen worden gebruikt door kleinere bedrijven. Bekijk wat Toyota voor een kleiner bedrijf kan betekenen.

Lees meer >

BT Levio elektrische palllettruck

Transport en distributie

Het is onze missie u te ondersteunen in de transport- en distributiesector, door handpallettrucks te leveren die u helpen om productiever en veiliger te werken.

Lees meer >

Heftruck financieren

Uw heftruck financieren

Ons uitgebreide assortiment financiële oplossingen biedt u gemoedsrust, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >