Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Het is zover! Wij verhuizen naar ons gloednieuw hoofdkantoor in Willebroek

Op maandag 21 januari 2019 verhuizen wij naar ons gloednieuw hoofdkantoor te Willebroek. Het nieuwe gebouw moet de nodige ruimte bieden om klanten nog beter te bedienen. Zo is er een state-of-the-art showroom waarin ons productgamma – inclusief oplossingen voor automation – kan worden getoond en een verkoopzone voor tweedehands trucks. Zowel het Belgische kantoor als het Europese kantoor Sales & Marketing wordt weldra in dit nieuwe gebouw ondergebracht.

Ons nieuw hoofdkantoor in enkele cijfers

 

  • In totaal worden meer dan 160 werknemers tewerkgesteld in Willebroek
  • De totale oppervlakte van het terrein bedraagt 20.500 m²
  • Het gebouw zelf beslaat 10.000 m² 
  • 1.200 m² hiervan wordt specifiek gewijd aan onze klanten in het customer center dat bestaat uit een showroom en een event area

Aftellen naar 21 januari 2019

"De werkplaatstechniekers zijn al een kleine maand actief in onze gloednieuwe warehouse", aldus Logistics Solutions Director Steve Vercammen. "De volledige inhoud van het oude magazijn met inbegrip van de voltallige rentalvloot, werd dus al overgebracht naar Willebroek. Op vrijdag 18 januari verhuizen ook alle bedienden, zodat iedereen op maandag 21 januari aan de slag kan in het nieuwe gebouw."

 

Customer First

De showroom van 350m² zal uitgerust worden met moderne technologieën, zoals interactieve touchscreens voor professionele presentaties.  Daarnaast is er een event area van 850m² voorzien. Die ruimte maakt het mogelijk om ons aanbod automatisch gestuurde voertuigen, racking en onze meest recente technologische oplossingen te demonstreren en de customer experience zo compleet mogelijk te maken. 

"Dit hele project heeft enorm veel inspanningen gevergd, maar betekent een enorme stap voorwaarts voor ons bedrijf. We kijken er dan ook vol spanning naar uit om onze klanten vanaf eind februari - wanneer alles volledig klaar zal zijn - in onze gloednieuwe showroom te verwelkomen", besluit Marketing Manager Chris Coens. 

 

Onze nieuwe locatie

Schoondonkweg 1, 2830 Willebroek