Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Lean energieoplossing van Toyota Material Handling voor werkzaamheden bij lage temperaturen

In koude omgevingen is het lastig om efficiënt te blijven werken. Toegang tot de juiste technologie om de stilstandtijd te beperken, is daarom essentieel. De lithium-ion energieoplossing die Toyota vorig jaar uitbracht, biedt veel voordelen voor elk bedrijf, met name in temperatuurgeregelde zones.

“Wij zijn blij dat we onze lean oplossingen nu ook voor koude omgevingen kunnen aanbieden. Onze lithium-ion energieoplossing voor werkzaamheden bij lage temperaturen helpt veel klanten om goederen als fruit, zuivel, vis en geneesmiddelen op een efficiënte manier te behandelen”, zegt Sven Kruizenga, Product Manager Energy Solutions van Toyota Material Handling Europe. “Wij nodigen u uit om meer over deze nieuwe oplossing te weten komen op de vakbeurs LogiMAT, die van 19 t/m 21 februari 2019 in Stuttgart wordt gehouden. U vindt ons in hal 2, stand A05.”

 

Bespaar energie met lithium-ion voor koelhuizen

 

De intern geassembleerde lithium-ion oplossingen van Toyota bieden energiebesparing, een onderhoudsvriendelijke werking en meer veiligheid. Maar vooral onder zeer koude omstandigheden is de lithium-ion oplossing voor koelhuizen, die nu verkrijgbaar is bij Toyota, een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele loodzuurbatterijen. Het batterijstroomverlies is minimaal en dankzij de mogelijkheid om tussentijds op te laden in de koelhuizen, kunnen de trucks langer binnen blijven. Hoe minder vaak de trucks naar buiten hoeven, hoe minder condensatieproblemen er ontstaan bij het verlaten van het koelhuis.

 

Bespaar tijd, ruimte en middelen

 

Het voorkomen van verspilling is een belangrijk principe in de lean filosofie van Toyota. Lithium-ion batterijtechnologie is een uitstekend voorbeeld van de manier waarop kostenbesparingen bereikt kunnen worden. Vooral in koelhuizen zal dit gewaardeerd worden: geen onderhoud, maximale batterijprestaties, snel tussentijds laden en laden in het koelhuis. De standaard lithium-ion batterijoplossing werkt efficiënt in gekoelde ruimtes en gedurende korte tijd in koelhuizen. De oplossing met batterijverwarming maakt zelfs laden en werken gedurende langere tijd bij temperaturen tot -30 °C mogelijk, waarmee aan alle eisen van klanten wordt voldaan. 

 

Frisse ideeën van Toyota 

 

Koel- of vrieswerkzaamheden vereisen efficiënte oplossingen die zo min mogelijk ruimte, middelen en tijd verspillen en daarnaast voor betrouwbaarheid in die veeleisende omgevingen zorgen. Toyota Material Handling heeft een lange traditie en veel ervaring met werkzaamheden bij lage temperaturen en biedt een groot aantal lean oplossingen voor koude omgevingen.

 

De handbediende en geautomatiseerde trucks van Toyota Material Handling zijn standaard uitgerust om efficiënt in gekoelde ruimtes te werken. Slimme technologie, zoals I_Site en lithium-ion van Toyota, kunnen de efficiëntie nog verder verhogen, terwijl oplossingen als mobiele stellingsystemen en shuttles de ruimte in koelcellen optimaal benutten. Verwarmde cabines zorgen voor een effectieve werkomgeving, zodat werknemers gemotiveerd, productief en gezond blijven.

Toyota I_Site op Ipad

I_Site Vlootbeheer

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Lithium-ion batterijen

Kom alles te weten over onze nieuwe interne lithium-ionbatterijoplossing. 

Lees meer >

Productie

Een belangrijk gebied waar we u kunnen helpen is de productie. Wij leveren de beste oplossingen voor het helpen bij de implementatie van een lean production flow.

Lees meer >

Magazijnstellingen

Onze rekken helpen u om uw business te optimalizeren door onder meer kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. 

Lees meer >