Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

De BT Reflex E-serie reachtruck van Toyota krijgt de Red Dot: Best of the Best

De BT Reflex E-serie reachtruck die door Toyota Material Handling Europe werd ontworpen en geproduceerd, kreeg de hoogste onderscheiding in de wedstrijd: de “Red Dot: Best of the Best". De vakjury reikt het internationaal erkend keurmerk alleen uit aan de beste producten binnen een categorie.

De BT Reflex E-serie is de enige reachtruck ter wereld met een kantelcabine en levert al sinds zijn lancering uitstekende besturingseigenschappen van hoge kwaliteit. De unieke kantelcabine, het transparante dak evenals de hefmast zijn ontworpen om altijd voortreffelijk zicht op de lading te bieden en topprestaties op hoogte te leveren. De BT Reflex E-serie is ontworpen om de chauffeur minder te belasten bij herhaaldelijke toepassingen op hoog niveau. 

“Toen we de BT Reflex E-serie ontwierpen, hielden we steeds voor ogen dat het niet om de reachtruck gaat maar dat de mens centraal staat. Het gaat om de menselijke maat", zegt Magnus Oliveira Andersson, Head of Design van Toyota Material Handling Europe.

 

Als toelichting op de inzending van Toyota stelde de jury het volgende vast: “De reachtrucks van de BT Reflex E-serie maken indruk door een evenwichtig design waardoor alle details elkaar perfect aanvullen. Vanwege zijn goed doordachte functionaliteit garandeert deze reachtruck transportprestaties conform de hoogste normen, zelfs bij toepassingen op hoog niveau. De ergonomie van de reachtruck werd met zijn gebruikers in het achterhoofd ontwikkeld en vormgegeven en biedt bijzonder veel bestuurderscomfort met voortreffelijke prestaties als gevolg.”

 

“Het winnen van de Red Dot: Best of the Best is de verdiende erkenning voor uitmuntend design. Typisch voor de bekroonde producten is het innovatief samenspel van schoonheid en functie. Het feit dat slechts een klein aantal inzendingen de hoogste onderscheiding kreeg, vormt het bewijs van de strenge beoordelingscriteria die in de wedstrijd worden toegepast. Ik wil de winnaars oprecht feliciteren met hun succes", zei professor dr. Peter Zec, de oprichter en CEO van de Red Dot Award.

Wat u wellicht ook zal interesseren

BT Optio orderverzameltruck

Ons productgamma

Bekijk ons volledige aanbod heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Reach truck in het magazijn

Reachtrucks

Onze krachtige reachtrucks bieden een snelle accelleratie en uitzonderlijke bestuurbaarheid voor het optimaal behandelen van pallets. 

Lees meer >

Toyota Design Center

In het Toyota Design Center ontwikkelen we ruwe ideeën en concepten voor magazijn- en vorkheftrucks.

Lees meer >
Toyota Way

The Toyota Way

Onze missie is u uitzonderlijke efficiëntie te bieden bij uw activiteiten voor materiaaltransport. Daartoe maken we gebruik van een aantal waarden, die The Toyota Way worden genoemd. 

Lees meer >