Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

De juiste vorkheftrucks kiezen voor de retailsector

De juiste magazijntruck kiezen voor de retailsector

Er bestaan trucks in vele variaties en combinaties voor uw magazijn. Zelfs de meest ervaren specialisten op het gebied van interne goederenbehandeling stellen vast dat er heel veel verschillende magazijntrucks en opties zijn om te vergelijken. Daarom hebben we voor u enkele trucks uit ons assortiment geselecteerd die niet alleen perfect passen in een retail-omgeving, maar elkaar ook naadloos aanvullen in de verschillende fasen van het goederenbehandelingsproces. Wilt u na het lezen nadere informatie, dan kunt u de brochure met ons volledige assortiment producten en oplossingen downloaden.
BT Lifter transpallet. Handpallettruck te koop

Trucks voor laden en lossen

Wanneer de vrachtwagens van uw leveranciers aankomen met de bestelde goederen voor distributie naar uw winkels, wilt u dat uw operatoren snel naar het laadperron kunnen rijden. Hieronder vermelden we de meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke trucks voor dit soort werkzaamheden.  

  • Transpalletten - Onmisbaar in elk magazijn of elke opslagplaats. Met enkele strategisch geplaatste transpalletten  in het magazijn wordt het verplaatsen van dozen, kisten en apparatuur kinderspel. Bovendien sparen transpalletten de rug omdat zware voorwerpen niet meer met de hand hoeven te worden opgetild.

Elektrische pallettrucks BT Levio. Koop online!

  • Elektrische pallettrucks - Om tijd te besparen moeten uw operatoren de afstanden in uw magazijn gemakkelijk kunnen afleggen, idealiter met een elektrische pallettruck. Beter nog, met deze compacte trucks kunnen ze makkelijk in en uit de aankomende vrachtwagens rijden.

Tip. Als in uw magazijn lange afstanden moeten worden overbrugd, kies dan voor elektrische pallettrucks met een platform. Zo krijgt u meer werk gedaan op korte tijd.

BT Staxio stapelaar van Toyota. Koop online!

  • Elektrische stapelaars – als uw goederen moeten worden gestapeld bij het laden en lossen van vrachtwagens, kunt u een elektrische stapelaar overwegen. Hiermee kunt u deze taken combineren en tijd besparen.

Tip. Om te weten welke hefhoogte is vereist voor uw werkzaamheden, meet u gewoon uw hoogste stellingplank en telt u 15 tot 20 cm op bij de gemeten hoogte. 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende Toyota-producten voor uw magazijn >

Online een truck huren of een nieuwe of tweedehandstruck kopen >

Trucks om te stapelen

Om plaats te maken voor andere aankomende goederen, worden uw leveringen idealiter op de verzamelplaats gezet, van waaruit uw medewerkers ze naar de toegewezen plaatsen in de stellingen kunnen brengen. Voor snel en vlot stapelen zijn reachtrucks de ideale keuze. Afhankelijk van uw behoeften kunt u de volgende soorten reachtrucks overwegen: 

  • Compacte reachtrucksmoet u een groot aantal goederen stapelen, maar beschikt u niet over een groot magazijn, dan kunt u opteren voor een truck met een smal chassis. Dit type truck is specifiek bedoeld om in krappe ruimtes te werken, bijvoorbeeld bij blokstapelen of inrijstellingen.

Reachtrucks van Toyota

  • Reachtrucks met ergonomische kantelcabineeen reachtruck met kantelcabine is de logische keuze als ergonomie een prioriteit is voor u en uw truckbestuurders. Dit type truck voorkomt dat bestuurders hun nek belasten wanneer ze ladingen in metershoge stellingen moeten heffen. In de kantelpositie kunnen ze gemakkelijker en veiliger zien waar ze de pallets precies moeten stapelen.
  • Reachtrucks voor buitengebruik: er zijn ook reachtrucks met speciale banden voor buitengebruik verkrijgbaar wanneer u soms goederen buiten moet stapelen.

Klik hier voor meer informatie over de reachtrucks van Toyota >

Bekijk de tweedehands trucks van Toyota >

Orderverzameltrucks van Toyota

Orderverzameltrucks

Nadat alle goederen zijn aangekomen en op hun plaats zijn gezet, kunnen uw truckbestuurders beginnen met het verzamelen van de goederen voor elke winkel op de lagere niveaus. Voor verzamelen op het eerste en tweede niveau zijn orderverzamelaars perfect; vooral onze BT Optio L-serie, omdat deze beschikken over de flexibele E-man-besturing.

  • Orderverzameltrucks met heffend platformvoor zeer intensief orderverzamelen op lage niveaus kan een heffend platform de operator helpen artikelen van hogere niveaus op de truck te verzamelen.

  • Orderpickers met doorloopplatform: een doorloopontwerp is ideaal omdat de operator de geselecteerde artikelen direct op de pallets op de vorken kan plaatsen.

 

Semi-automatische orderverzameltrucks

  • Semi-automatische orderverzameltrucksom de productiviteit op te voeren kunt u zelfs orderverzameltrucks  op afstandsbediening gebruiken. Terwijl de heftruckoperator de artikelen verzamelt, kan de truck de afstand zelf afleggen.

Nadat alle orders op de verzamelplaats zijn klaargezet, kunnen ze worden verpakt om te vertrekken naar de winkels, waar ze precies op tijd aankomen!

 

Klik hier voor meer informatie over de orderverzameltrucks van Toyota >

Dit is slechts een van de manieren waarop onze Toyota-magazijntrucks kunnen samenwerken om uw werk te vergemakkelijken.  

Bezoek de Toyota webshop
Stuurarm transpallet

Transpalletten

Onze BT lifter transpalletten zijn individueel aanpasbaar, wat hen geschikt maakt voor verschillende soorten toepassingen. 

Lees meer >
Elektrische pallettrucks

Elektrische pallettrucks

Deze toestellen zijn snel, krachtig, veilig en gebruiksvriendelijk, waardoor ze inzetbaar zijn in verschillende soorten toepassingen. 

Lees meer >
Reach truck in het magazijn

Reachtrucks

Onze krachtige reachtrucks bieden een snelle accelleratie en uitzonderlijke bestuurbaarheid voor het optimaal behandelen van pallets. 

Lees meer >
Laagniveau orderverzameltrucks

Orderverzameltrucks

Onze orderverzameltrucks zijn geschikt voor orderverzameltoepassingen op ieder niveau. Ze zijn snel, efficiënt, productief en ergonomisch. 

Lees meer >