Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota Material Handling Duitsland

Nieuwe algemeen directeur van Toyota Material Handling Deutschland

Toyota Material Handling Europe heeft Jan Lorenz benoemd als de nieuwe algemeen directeur van een van zijn organisaties in de meest strategische landen: de Duitse verkooporganisatie Toyota Material Handling Deutschland.

"We zijn blij Jan Lorenz te mogen verwelkomen in de Toyota-familie", zegt Matthias Fischer, President en CEO van Toyota Material Handling Europe. “Jan heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van strategische transformatie, het genereren van winstgevende omzet en het vergroten van het marktaandeel in een zeer concurrerende markt. Hij is de aangewezen persoon om de voortzetting van de ambitieuze groeiplannen van onze Duitse organisatie te leiden.”

Met op zijn cv een internationale carrière bij Jungheinrich keert de 45-jarige in Hamburg geboren Jan Lorenz nu terug naar Duitsland. Hij vervulde enkele jaren leidinggevende functies in de Amerikaanse markt, waar hij een dealernetwerk opzette en later de leiding had over de directe verkooporganisatie alvorens terug te keren naar Duitsland als Vice President Regional Sales and Marketing. In 2014 verhuisde hij naar Groot-Brittannië voor zijn recente functie van algemeen directeur, waarin hij een ambitieuze strategie ontwikkelde en implementeerde voor een snelle, winstgevende groei.

 “Ik voel me vereerd de Duitse organisatie te mogen leiden in een tijd waarin de ontwikkelingen in de richting van lean logistics, automatisering en connectiviteit steeds sneller gaan. Voor mij zijn de mensen die bij Toyota Material Handling Deutschland werken de kern van alles wat we doen. Voortdurende investeringen in de capaciteiten en het welzijn van ons team zullen de klantenrelaties ten goede komen.”

Jan Lorenz treedt op 1 oktober 2018 aan als opvolger van Norman Memminger, die is benoemd tot Senior Vice President van de belangrijke Rental & Used-divisie van Toyota Material Handling Europe.

“Met Norman Memminger als hoofd van onze Rental & Used-divisie kan Stefan Gradenwitz zich meer richten op zijn functie als Senior Vice President van de divisie Service & Logistics”, zegt Matthias Fischer over zijn reorganisatie van het Europese topmanagementteam.

Toyota Way

The Toyota Way

Onze missie is u uitzonderlijke efficiëntie te bieden bij uw activiteiten voor materiaaltransport. Daartoe maken we gebruik van een aantal waarden, die The Toyota Way worden genoemd. 

Lees meer >
BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Join our team!

Ben jij gemotiveerd om het beste uit je carrière te halen? 

Lees meer >

Onze geschiedenis

Meer dan 100 jaar ervaring in intern transport materieel

Lees meer >