Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota Tonero

Bewezen prestaties met de Toyota Tonero

Sinds 2007 bewijzen Tonero-trucks hun prestaties in verschillende sectoren. Daarom vieren we dit jaar dat de Tonero-vorkheftruck al tien jaar elke klus klaart.

De Tonero-vorkheftrucks met verbrandingsmotor van Toyota helpen klanten in heel Europa om hun bedrijf in beweging te houden. En dankzij de feedback van klanten wordt de hele serie al tien jaar voortdurend verbeterd. Het Toyota Production System (TPS) en constante R&D-inspanningen hebben bijgedragen tot een vorkheftruck met keuze uit verschillende aandrijvingen en krachtige industriële Toyota-motoren, die de kwaliteit, veiligheid en deugdelijkheid van deze heftruck bewijzen.

De Tonero-trucks met verbrandingsmotor klaren elke klus onder de zwaarste omstandigheden bij klanten in heel Europa. De serie is ideaal om zonder risico de productiviteit te verbeteren in belangrijke Europese sectoren:

Havens

Het duurzame chassis in combinatie met de cabine en sectorgerichte voorzetapparatuur maken de Tonero-serie geschikt om alle weersomstandigheden in havens het hoofd te bieden. Niet alleen de truck en de lading worden beschermd, maar ook de bestuurder kan rekenen op essentieel comfort. De ultrazuinige 1ZS-motor, leverbaar op alle modellen met koppelomvormer van 2 tot 3,5 ton, biedt toegevoegde waarde in havens, waar bestuurders de motor bij langere afstanden vaak overtoeren laten maken. Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat de invloed van onzuinig rijden op het verbruik, dat normaal wel 35% hoger kan liggen, door de 1ZS wordt verminderd.

Dranken

Een hydrostatische aandrijving, die een uitzonderlijk vlotte bediening en wendbaarheid biedt, is de perfecte keuze voor deze sector, zeker in combinatie met de hoge hefhoogte en hogere zitpositie, waardoor de bestuurder een optimaal zicht heeft. De Tonero-trucks kunnen ook voorzien worden van speciale voorzetapparatuur voor de drankensector, zoals dubbele vorken voor een hogere productiviteit. De hellingshoek en snelheidsregeling van het System of Active Stability (SAS) beperken schade aan deze breekbare ladingen tot een minimum en dragen zo verder bij aan de productiviteit en veiligheid. (still waiting for case study)

Transport

De Tonero-modellen tot 5 ton hebben een standaardhoogte waardoor ze prima in containers kunnen werken. Dat maakt deze trucks ook uitstekend geschikt voor de transportsector. En dankzij de SAS-stuursynchronisatie in combinatie met Load Sensing Power Steering, een functie die standaard op alle Tonero-modellen zit, heeft de Tonero een betere bestuurbaarheid bij vervoer over lange afstanden. Deze technologie biedt alle bestuurders een intuïtiever rijgedrag, terwijl de reactiesnelheid ongeacht het gewicht van de lading constant blijft. Hierdoor wordt een brandstofbesparing van 7 tot 14% bereikt.

Productie

Het brede aanbod van diesel- en lpg-vorkheftrucks met hydrostatische of koppelomvormeraandrijving maakt de Tonero-modellen geschikt voor elk soort productiewerk. Ze bieden optimaal zicht en wendbaarheid voor binnentoepassingen en zijn leverbaar met verschillende soorten voorzetapparatuur voor elke productieomgeving.

Afval en recycling

De goed beschermde industriële motoren, 1DZ-III en 1ZS, voorkomen de gevolgen van vuil of stof in deze sector. Het unieke System of Active Stability verhoogt de productiviteit, vooral in combinatie met voorzetapparatuur als de rotator met klem, die speciaal voor de behandeling van afval is ontworpen.

Bouw

De robuuste Tonero is ook ontworpen om de motor te beschermen op ruige en stoffige bouwplaatsen en biedt stabiliteit dankzij de SAS-functies om zware ladingen veilig te hanteren. Dankzij hun duurzaamheid en betrouwbaarheid klaren de trucks elke klus in deze situaties.

Wat u wellicht ook zal interesseren

BT Movit industriële trekkers

Productie

Een belangrijke afdeling waar we u kunnen helpen, is in de productie. We gaan er prat op dat we steeds de beste oplossingen bieden, die u helpen een lean productieflow op te zetten.

Lees meer >
IC Counterbalanced trucks outdoors

Diesel/LPG heftrucks

Ontworpen voor lichte, middelmatige en zware transporttoepassingen, deze trucks bieden een snellere acceleratie en lift snelheid. Al met al zal dit resulteren in een hogere productiviteit.

Lees meer >
BT Levio elektrische palllettruck

Transport en distributie

Het is onze missie u te ondersteunen in de transport- en distributiesector, door handpallettrucks te leveren die u helpen om productiever en veiliger te werken.

Lees meer >
Toyota Traigo

Wij zijn specialist in uw sector

We streven ernaar uw individuele behoeften te begrijpen, zodat we steeds kwaliteit, betrouwbaarheid en een individuele oplossing kunnen bieden die perfect aansluit op uw eisen.

Lees meer >