Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota en Microsoft presenteren digitale transformatie in logistiek op CeMAT & Hannover Messe 2018

Interactieve tentoonstellingen op zowel CeMAT als de Hannover Messe geven de klanten een voorproefje van de toekomstige technologieën om hun business te optimaliseren.

Om marktleider te worden in oplossingen en diensten voor materiaalbehandeling investeert Toyota Material Handling Europe in technologie en maakt de onderneming zich op om in het digitale tijdperk te stappen. Connectiviteit is essentieel voor een efficiënte heftruckservice en behoort tot de kernwaarden van het Toyota Service Concept, Toyota's servicevisie gebaseerd op het Toyota Productie Systeem. Dankzij deze lean aanpak van de service kan Toyota Material Handling een betere planning, een hogere toegevoegde waarde en minder muda (verspilling) aanbieden. Bovendien kan een beroep worden gedaan op telematica om de technici beter te ondersteunen. Al deze elementen zijn verenigd in T-Stream, de servicetool die Toyota met de hulp van Microsoft ontwikkelde en die nu al dagelijks wordt gebruikt door onze technici.

"Als sterke samenwerkingspartner helpt Microsoft ons onze droom waar te maken: predictief onderhoud van heftrucks met een permanent storingvrije werking als streefdoel", aldus Axel Wahle, Marketing Director bij Toyota Material Handling Europe. Omdat technische problemen worden opgespoord vóór ze zich voordoen, kunnen de klanten rekenen op een hoger rendement zonder uitvaltijden. "Onze samenwerking met Microsoft beoogt bovenal de ontwikkeling van technologie, het programmeren van software en toekomstgericht denkwerk over de volgende mogelijkheden."

 

Kom naar paviljoen 32 van CeMAT 2018 om te ontdekken wat deze samenwerking nu al oplevert. Rond het thema "Think like Toyota" delen Toyota Material Handling en zijn voornaamste partners hun lange ervaring in het Toyota Productie Systeem en in lean thinking met de bezoekers. Om het publiek een blik te gunnen op wat de digitale transformatie in de logistiek in petto heeft, stellen Toyota en Microsoft ook tentoon op de Digital Factory beurs in hal 7 van de Hannover Messe.

Wat u wellicht ook zal interesseren

Innovatie en technologie voor de toekomst

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Toyota Way

The Toyota Way

Onze missie is u uitzonderlijke efficiëntie te bieden bij uw activiteiten voor materiaaltransport. Daartoe maken we gebruik van een aantal waarden, die The Toyota Way worden genoemd. 

Lees meer >
Servicetechnieker heftrucks Toyota

Service

Onze servicecontracten houden uw bedrijf draaiende en helpen u uw trucks zo goed mogelijk te benutten, ongeacht het merk. Zo kunt u uw activiteiten in alle gemoedsrust plannen. 

Lees meer >