Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota Logistic Engineering Challenge

De 1e Toyota Logistic Engineering Challenge is geopend

Na het succes van de Toyota Logistic Design Competition worden alle Zweedse ingenieurstudenten nu uitgenodigd om het winnende concept van vorig jaar tot leven te brengen. Vijf ingenieursuitdagingen in de vorm van cases wachten op nieuwe ideeën om de kloof naar implementatie te overbruggen.

Toyota Logistic Engineering Challenge 2018 – Van concept naar realiteit

Met twee edities achter de rug en één aan de gang heeft de Toyota Logistic Design Competition bewezen een succesvol concept te zijn. Ieder jaar zijn er inschrijvingen van over de hele wereld en hervormen de ontwerpen van de finalisten het bestaande beeld van logistiek met innovatieve oplossingen.

 Nu gaat Toyota Material Handling Europe nog een stap verder door Zweedse ingenieurstudenten en pas afgestudeerden uit te nodigen innovatieve maar haalbare technische oplossingen te ontwikkelen voor het winnende ontwerp van vorig jaar: de FLOCK. De FLOCK is een autonoom logistiek voertuig dat werd gemaakt met workflowoptimalisering, eco-efficiëntie en het creëren van waarde in gedachten. Het ontwerp gaat de uitdaging aan om volledig geautomatiseerde oplossingen autonoom te laten samenwerken op een manier die onmogelijk is voor vorkheftrucks die bestuurd worden door mensen.

 De wedstrijd wordt vandaag opengesteld en de inschrijvingen worden afgesloten op 20 november 2017. De drie beste inzendingen worden beloond met geldprijzen van respectievelijk €5000, €3000 en €1500.  Daarnaast krijgen alle winnaars de kans om te solliciteren voor een betaalde stage bij Toyota Material Handling Manufacturing Sweden, R&D Center.

 Deelnemers vinden meer informatie en kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd op engineering.toyota-forklifts.eu.

 De Toyota Logistic Engineering Challenge maakt samen met de Toyota Logistic Design Competition deel uit van het Logiconomi-programma van Toyota. Logiconomi is het woord dat Toyota Material Handling gebruikt om zijn manier van denken te beschrijven, die gericht is op ‘lean’ processen, het elimineren van afval, het optimaliseren van de efficiëntie en het beperken van de kosten.

Future technology

Wat u wellicht ook zal interesseren

Innovatie en technologie voor de toekomst

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
Onze Logiconomi aanpak

Onze Logiconomi aanpak

Een toekomstgerichte aanpak voor de ontwikkeling van efficiënte en economische logistieke processen met lean-praktijken, innovatie en samenwerking.

Lees meer >

Toyota Design Center

In het Toyota Design Center ontwikkelen we ruwe ideeën en concepten voor magazijn- en vorkheftrucks.

Lees meer >

Join our team!

Ben jij gemotiveerd om het beste uit je carrière te halen? 

Lees meer >