Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota's in-house lithium-ion battery

Toyota stelt zijn interne lithium-ionbatterijoplossingen voor

Al vele jaren biedt Toyota Material Handling vorkheftrucks met lithium-ionbatterijen aan. Op de LogiMAT-beurs in Stuttgart van 13 tot 15 maart presenteerde het recent zijn nieuwe interne lithium-ionbatterijoplossing, waarmee Toyota zijn assortiment lithium-ionoplossingen uitbreidt.

Sinds de introductie van zijn lithium-iontrucks in 2013 is Toyota Material Handling Europe een van de toonaangevende leveranciers van vorkheftrucks met lithium-ionbatterij. In 2016 werd het bestaande assortiment elektrische pallettrucks en orderverzamelaars aanzienlijk uitgebreid. Sindsdien kunnen klanten kiezen uit een ruim assortiment dat ook elektrische stapelaars, reachtrucks, trekkers en een vorkheftruck met tegengewicht omvat. 

Toyota's in-house Lithium-ion battery

De voorbije jaren hebben klanten kunnen genieten van de voordelen van lithium-ion. Omdat batterijen bij elke gelegenheid kunnen worden opgeladen, hoeven ze niet meer te worden vervangen en zijn ook geen reservebatterijen of oplaadruimten meer nodig. Bovendien is de oplossing veel energiezuiniger, waardoor zowel de CO2-uitstoot als de energiekosten dalen. Li-ion-batterijen vergen ook geen onderhoud, wat betekent dat trucks maximaal beschikbaar zijn en klanten productiever kunnen werken.

 

De lithium-ionbatterijoplossingen brengen de competentie van de Toyota-groep in de praktijk en maken een modulaire batterijconfiguratie mogelijk. Dit wil zeggen dat klanten de geschikte batterijmaat voor hun activiteiten kunnen kiezen. Wat ook de omvang van de werkzaamheden is, de interne oplossing is snel terugverdiend. Dit maakt het interessant om ze in te zetten in alle soorten toepassingen, groot of klein. Klanten kunnen ook op beide oren slapen dankzij een uitgebreide garantie van 7 jaar.

Wat u wellicht ook zal interesseren

Innovatie en technologie voor de toekomst

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
Manager looking at I_Site on iPad

I_Site vlootmanagement

I_Site verbindt uw vloot, verzamelt data en geeft u een overzicht van activiteiten en vertelt hoe u processen kunt optimaliseren.

Lees meer >
BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Servicetechnieker heftrucks Toyota

Service

Onze servicecontracten houden uw bedrijf draaiende en helpen u uw trucks zo goed mogelijk te benutten, ongeacht het merk. Zo kunt u uw activiteiten in alle gemoedsrust plannen. 

Lees meer >