Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt. Zo kunnen we alles just in time produceren, wat voor een vlotte workflow zorgt. Uiteraard voeren we voortdurend kwaliteitscontroles uit en verbeteren we onze processen gaandeweg.

Hoe het Toyota Productie Systeem uw bedrijf kan helpen

  • Hoge kwaliteit 
  • Waar voor uw geld
  • Tijdige levering
  • Milieuvriendelijk
  • Gezondheid en veiligheid

Doordat we werken met het Toyota Productie Systeem (TPS), kunnen we kwalitatieve, kostenbesparende producten maken, die tijdig geleverd worden. Onze productie respecteert het milieu, wat inhoudt dat we producten aan het einde van de levenscyclus recycleren. Bovendien creëren we een veilige werkomgeving, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.

Hoe TPS garant staat voor kwalitatieve vorklifts

  • Just in time  
  • Jidoka: problemen zichtbaar maken
  • Kaizen: voortdurende verbetering

We ontwerpen al onze vorklifts met de toekomstige trends in het achterhoofd en blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling. Onze heftrucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem (TPS) en meer dan 95% van onze trucks wordt geproduceerd in onze eigen Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië. U kunt er vanop aan dat we de vorklifts exclusief getest en onderhouden hebben gedurende de volledige levenscyclus, volgens het Toyota Service Concept, onze kwaliteitsgarantie. 

Wat TPS betekent voor onze teamleden

Dankzij onze uitgebreide ervaring met TPS kunnen we u de kwaliteit bieden die u verdient. We zijn er ook van overtuigd dat de specifieke verantwoordelijkheden die we onze medewerkers geven hen aanzetten tot voortdurende verbetering en ontwikkeling.

Wat u wellicht ook zal interesseren

BT Optio orderverzameltruck

Ons productgamma

Bekijk ons volledige aanbod heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Duurzaamheid heftrucks

Duurzaamheid

Samen maken we het verschil voor maximale veiligheid, minimale impact op het milieu en optimale bedrijfsprocessen. 

Lees meer >

Toyota Service Concept

Onze passie voor service vertalen wij naar het Toyota Service Concept, een gestructureerde aanpak om onze dienstverlening te optimaliseren.

Lees meer >
Toyota Way

The Toyota Way

Onze missie is u uitzonderlijke efficiëntie te bieden bij uw activiteiten voor materiaaltransport. Daartoe maken we gebruik van een aantal waarden, die The Toyota Way worden genoemd. 

Lees meer >