Diesel of elektrisch? Vergelijk de kosten en bespaar met onze handige tool

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf duurzamer te maken en tegelijkertijd geld te besparen? Ontdek hoeveel je kunt besparen door te kiezen voor een schone en milieuvriendelijke elektrische heftruck. Bereken nu jouw besparingen met onze makkelijk te gebruiken tool!

Hoe werkt het?

Wil je weten of elektrische heftrucks voordeliger zijn dan diesel heftrucks voor jouw bedrijf? Gebruik dan onze handige tool!

Stap 1

Vul je gegevens in

Duid aan hoeveel heftrucks in jouw bedrijf rijden, het aantal draaiuren ze doen per jaar en jouw brandstof- en energieprijs. Klik daarna op ‘Bereken mijn besparingen’

Stap 2

Bekijk jouw potentiële besparingen

Vervolgens krijg je jouw potentiële besparingen te zien in een visueel rapport. Hier zie je hoeveel kosten je bespaart en hoeveel CO2-uitstoot je kan reduceren over een periode van 8 jaar als je overstapt naar elektrisch.

Stap 3

Vraag vrijblijvend advies aan

Wil je vrijvlijvend meer informatie of advies van een specialist? Vul het formulier in en we gaan op zoek naar de juiste heftruck. We hebben alvast een aanbeveling voor een elektrische heftruck die past bij jouw gegevens.

Wat zijn de voordelen van elektrische heftrucks?

Milieuvriendelijke elektrische heftrucks

Milieuvriendelijk

Elektrische heftrucks zijn vriendelijker voor Moeder Aarde: in tegenstelling tot diesel heftrucks, stoten ze geen uitlaatgassen uit.

Dus als je elektrisch rijdt, hoef je je geen zorgen te maken over de extra luchtvervuiling bij gebruik van een diesel.

Stille elektrische heftrucks

Stiller

Elektrische heftrucks zijn stiller dan diesel heftrucks. Dit betekent minder lawaai voor jou en je collega's, waardoor de werkomgeving prettiger wordt. Geen gebrul meer van dieselmotoren die je oren doen suizen!

Zuinige elektrische heftrucks

Zuiniger

Elektrische heftrucks zijn zuiniger dan diesel heftrucks. Dit betekent dat je minder geld kwijt bent aan brandstof en dat je dus meer geld kunt besparen.

Elektrische heftrucks minder onderhoud

Minder onderhoud

Elektrische heftrucks hebben minder onderhoud nodig dan diesel heftrucks. Dit betekent dat je minder tijd en geld kwijt bent aan het onderhouden van je heftrucks en dat je dus meer tijd hebt om andere belangrijke taken uit te voeren.

Alles verwijderen