Jouw veiligheidsposters komen er aan!

Bedankt voor je aanvraag van onze veiligheidsposters. Je ontvangt meteen een bevestigingsemail. We zijn ervan overtuigd dat ze je zullen helpen het bewustzijn rond veiligheid te verhogen in jouw bedrijf.

Veiligheidsfilmpjes

Bekijk onze playlist met veiligheidsfilmpjes met essentiële tips en instructies om veilig te werken met heftrucks. Vermijd de meest voorkomende veiligheidsfouten tijdens het gebruik van een heftruck. Beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels.

 

  • Veilig werken met heftrucks
  • Veilig werken met reachtrucks
  • Veilig werken met stapelaars
  • Dagelijks checken, veilig vertrekken!
Bekijk alle veiligheidsfilmpjes

Verbeter veiligheid met onze technologieën

Ontdek onze technologieën die veiligheid in jouw werkomgeving verhogen: System of Active Stability, SeNS+, vlootbeheer,...

Voorkom botsingen met de slimme SEnS+ technologie

Ontdek onze slimme technologie die helpt bij het herkennen en verminderen van botsingsgevaar tijdens het achteruitrijden met je heftruck.

Meer weten over SEnS+

Meer controle over dagelijkse operaties met Toyota SAS

Na 20 jaar is dit systeem nog steeds een unieke functie die de belangrijkste parameters van de prestaties van de heftruck in de gaten houdt.

Meer weten over Toyota's SAS

Een veilige werkomgeving met I_Site vlootmanagement

Bescherm je heftruckchauffeurs en trucks met behulp van vlootmanagement. Door botsingen, toegang en pre-operationele controles te beheren, werk je aan een veiligere werkomgeving.

Ontdek I_Site

Alles verwijderen