Wij gebruiken cookies om uw surfervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. OK

Goedgekeurde tweedehands heftrucks

Afhankelijk van uw behoeften, kan een tweededehands elektrische heftruck een betere oplossing zijn voor uw bedrijf dan de aankoop van een nieuwe vorklift.

Ons aanbod gebruikte heftrucks

  • Gereviseerde kwaliteit
  • Complete range beschikbaar en uit voorraad leverbaar
  • Geschikt om elke handeling uit te voeren

Ontdek de mogelijkheden van onze tweedehands magazijn- en vorkheftrucks. Onze kwaliteit en kennis van logistieke oplossingen.

Toyota Reflex

Waarom kiezen voor een tweedehands vorklift?

  • Bespaar geld
  • Direct inzetbare heftrucks op voorraad 
  • De noodzaak voor een back-up vorkheftruck

Een tweedehands heftruck bespaart u kosten. Geld dat u elders in uw organisatie kan investeren. Bijvoorbeeld, als u alleen een back-up truck nodig heeft voor incidentele inzet. Of als u dringend een extra vorklift nodig heeft voor het opvangen van drukkere periodes. Dan kunnen wij u helpen met een gebruikte heftruck.

Altijd de beste vorkheftrucks

  • Geproduceerd volgens het Toyota Production System (TPS)
  • Onderhouden en voorzien van originele Toyota onderdelen
  • Inclusief garantie 

U kunt onze gebruikte heftrucks met vertrouwen kopen, omdat ze volgens het Toyota Productie Systeem zijn geproduceerd. Gedurende hun levensduur zijn ze altijd door onze techniekers onderhouden met originele Toyota onderdelen. Een laatste technische inspectie maakt van uw truck een goedgekeurde betrouwbare tweedehands vorklift.

Altijd in de buurt

Wij staan voor u klaar en staan garant voor een persoonlijke aanpak en een uitgebreid assortiment tweedehands heftrucks. 

Neem contact op

Wat u wellicht ook zal interesseren

Uw truck financieren

Ons uitgebreide assortiment financiële oplossingen biedt u gemoedsrust, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >
Servicetechnieker heftrucks Toyota

Service

Onze servicecontracten houden uw bedrijf draaiende en helpen u uw trucks zo goed mogelijk te benutten, ongeacht het merk. Zo kunt u uw activiteiten in alle gemoedsrust plannen. 

Lees meer >
Heftruck huren

Heftrucks huren

Hebt u meteen een truck nodig, voor korte tijd of langer, en bent u op zoek naar een kostenbesparende oplossing?  Wij hebben verschillende huuropties naar wens

Lees meer >