oplossing voor rijden op afstand

Toyota T-mote | De eenvoudige en ingenieuze oplossing voor rijden met afstandsbediening

De mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke truckafstandsbediening T-mote verbetert de productiviteit. T-mote komt vooral van pas wanneer ophaalpunten zich zeer dicht bij elkaar bevinden en kan de productiviteit met maar liefst 20% verhogen bij zeer intensief orderverzamelen. Ontdek wat T-mote voor uw organisatie kan betekenen.

Geschikt voor orderverzamelaars

Orderverzamelen is een repetitieve en tijdrovende activiteit, waarbij werknemers vaak op en van de truck stappen om goederen te pakken en hun trucks naar de volgende picklocatie te verplaatsen. Met de BT Optio OSE250-orderpicker met t-mote afstandsbediening kan de bestuurder de truck vooruit rijden zonder dat hij of zij op de truck hoeft te staan. De bestuurder kan de truck eenvoudigweg verplaatsen met behulp van een kleine afstandsbediening. Deze eenvoudige en efficiënte handsfree-oplossing stelt de bestuurder in staat achter of naast de truck te lopen, zodat hij altijd klaar staat om goederen van het rek naar de truck te verplaatsen.

 

Hoe kan t-mote u helpen bij uw bedrijfsactiviteiten?

Productiviteit

Het concept met aandrijving op afstand zorgt dat werkcycli sneller kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de productiviteit verbeterd en de doorstroom tijdens de orderverzameling soepeler. Extern aangedreven trucks tonen een productiviteitswinst van 20% ten opzichte van handmatig bediende trucks voor orderverzameling tijdens identieke cycli.

Hoe kan t-mote u helpen bij uw bedrijfsactiviteiten?

Ergonomie

Doordat er niet continu in en uit een truck hoeft te worden gestapt, neemt het risico op letsels en vermoeidheid voor medewerkers af. Bovendien hebben werknemers hun handen vrij om goederen te pakken doordat er slechts een kleine afstandsbediening met vingeractivering nodig is.

Veiligheid

De orderverzameltruck is voorzien van veiligheidsscanners die objecten tot op 1 m afstand detecteren en de truck automatisch stoppen of de route aanpassen om botsingen en ongevallen te voorkomen. In de modus voor bediening op afstand rijdt de truck 4 km/u en is er een waarschuwingslamp geactiveerd om omstanders te waarschuwen voor bewegingen van de orderverzameltruck.

Kosten

Door beheerst optrekken en een beheerste snelheid slijten belangrijke componenten minder snel, waardoor ze langer kunnen worden gebruikt en goedkoper zijn in onderhoud. Het onder controle houden van het rijgedrag van een orderverzameltruck leidt bovendien tot 10% minder energieverbruik, wat ook een kostenbesparing oplevert.

Contacteer ons
BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Laagniveau orderverzameltrucks

Orderverzameltrucks

Onze orderverzameltrucks zijn geschikt voor orderverzameltoepassingen op ieder niveau. Ze zijn snel, efficiënt, productief en ergonomisch. 

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Retail en magazijnen

Wij kunnen u ondersteuning bieden om het aantal transportbewegingen te minimaliseren en de snelheid van ontvangst van de goederen tot de uiteindelijke levering te maximaliseren.

Lees meer >

Alles verwijderen