SpotMe - Waarschuwingssysteem voor een veiligere werkomgeving

Magazijnen zijn overvolle omgevingen met veel verkeer en weinig verkeersregels. Om ongevallen in deze omgevingen te voorkomen, hebben we SpotMe ontwikkeld.

Veilig magazijn

In een drukke omgeving kan het zicht beperkt zijn, met alle risico's vandien. Met SpotMe proberen we deze risico’s te vermijden. SpotMe waarschuwt bestuurders en voetgangers voor mogelijke botsingen – en daardoor medewerkers, vorkheftrucks en goederen beschermen.

Hoe werkt SpotMe precies?

In gebieden met een slechte zichtbaarheid, waarschuwt SpotMe bestuurders en voetgangers dat er gevaar is voor een aanrijding. De infrarood richtingsgevoelige sensoren detecteren tijdig de beweging of de aanwezigheid van heftrucks en voetgangers op kruispunten. Wanneer er een potentieel gevaar wordt opgemerkt, activeert de SpotMe waarschuwingseenheid een knipperend licht.

 

SpotMe module

Welke voordelen biedt SpotMe nog meer?

  • Veiligheid: de knipperende ledlampen kunnen ongevallen veel efficiënter vermijden dan zwaailampen of andere soorten waarschuwingslampen.
  • Energiezuinigheid: er zijn minder noodstoppen nodig, wat energiezuiniger is en leidt tot beter rijgedrag. Bovendien neemt het risico op verlies van lading daardoor af en blijft uw heftruck beter functioneren.
  • Flexibiliteit: SpotMe kan flexibel worden gebruikt op kruispunten, in dode hoeken, bij deuren en uitgangen, enzovoort. Het waarschuwingssysteem kan worden aangesloten op een zelfstandige accu of op netstroom.

Het SpotMe-systeem kan gemakkelijk worden geïnstalleerd

U kunt SpotMe zelf installeren of de installatie laten uitvoeren door onze servicetechniekers! De apparaten worden eenvoudig bevestigd aan de muur; er hoeft dus niets te worden geïnstalleerd in uw voertuigen. De batterij van de sensor gaat bovendien tot wel 3 jaar mee.

Wat je ook kan interesseren

BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

System of Active Stability (SAS)

Dit innovatieve systeem verhoogt de veiligheid en helpt de kosten voor bestuurders en schade te beperken.

Lees meer >

Retail en magazijnen

Wij kunnen u ondersteuning bieden om het aantal transportbewegingen te minimaliseren en de snelheid van ontvangst van de goederen tot de uiteindelijke levering te maximaliseren.

Lees meer >

Toyota I_Site op Ipad

I_Site Vlootbeheer

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Alles verwijderen