Klantenservice Toyota Material Handling

Welkom bij de klantenservice van Toyota Material Handling

Hulp nodig? Wij zijn we er om jou te helpen!

 

Toyota Service Concept

Contacteer ons

Via telefoon: 078 - 055 077

Via het online contactformulier

Via de chatfunctie

Levering en verzending

Levering & verzending

Bij Toyota produceren wij onze trucks volgens het "just in time" principe. We hebben een lokale voorraad in ons distributiecentrum in België en streven naar zo kort mogelijke levertijden.

Na de bestelling ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte leverdatum. 

Onze producten worden geleverd door een transporteur op weekdagen tijdens de normale kantooruren. Leveringen gebeuren uitsluitend in België of in Luxemburg. 

Klantenservice betaling

Betalen

De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW. 

Facturen worden doorgaans verzonden op de dag waarop het product wordt verstuurd. Indien bij het bestelproces geen ander leveradres is opgegeven, dan is het leveradres overeenkomstig met het facturatie-adres.

Als u gebruik wilt maken van onze financieringsmogelijheden voor trucks, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. 

Toyota account

Uw account

Wanneer u een bestelling wil plaatsen, trucks wilt huren of een service-aanvraag wil doen, dient u een account aan te maken. U kan uw account en de status van uw bestelling online volgen.

Toyota Material Handling onderstreept het belang van veilig online kopen en de beveiliging van uw persoonsgegegevns. Daarom is deze website beveiligd met het SSL-certificaat. 

Alles verwijderen