Wat u dient te weten wanneer u een transpallet koopt

 

De beste transpallet ooit!

De BT Lifter-range transpalletten is geheel naar wens af te stemmen op iedere toepassing. Dit maakt de trucks geschikt voor een breed scala aan intern transporttoepassingen, zoals horizontaal transport, orderverzamelen, laden/lossen en stapelen. Onze duurzame transpalletten, die ontwikkeld zijn op basis van gebruiksvriendelijkheid, maken veilige en efficiënte verplaatsing van goederen mogelijk met een minimale inspanning. Het complete BT Lifter assortiment handpallettrucks en stapelaars is gebouwd volgens drie kernwaarden: duurzaamheid, eenvoud en milieu. De BT Lifter is al meer dan 60 jaar de standaard op het gebied van kracht en prestaties.

Ontdek onze transpalletten

We leiden u door ons BT Lifter assortiment

BT Pro Lifter

67% minder inspanning!

De BT Pro Lifter behoort tot de meest recente innovaties en maakt het verplaatsen van de zwaarste lasten kinderspel. Door de handmatige bedieningshendel in te schakelen, biedt de stuurarm de hefkracht die nodig is om de lading te kunnen verplaatsen, waardoor 67% minder inspanning vereist is.

Koop BT Pro Lifter

BT Lifter met weegschaal

Last wegen tijdens gebruik

De BT Lifter transpallet met weegschaal is zowel leverbaar met een weegschaal voor incidenteel wegen (nauwkeurigheid van +/- 20 kg) als met een echte weegschaal die ladingen zelfs tijdens transport nauwkeuring kan wegen. Een optionele printer maakt documentatie op het weegpunt mogelijk.

Koop een transpallet met weegschaal

Schaartranspallet

BT High Lifter

Met een hefhoogte van 800 mm kunnen ladingen met de BT High Lifter modellen niet alleen snel en eenvoudig worden verplaatst, maar ook tot een comfortabele hoogte worden opgeheven voor een eenvoudige verplaatsing van de last, of voor gebruik als een in hoogte verstelbare werktafel. 

Koop de BT High Lifter

BT Lifter gemaakt uit roestvrij staal

Natte/corrosieve/hygiënische omgevingen

De BT Lifter LHM200ST is gemaakt van duurzaam, hoogwaardig roestvrij staal (INOX) en is perfect voor gebruik in corrosieve omgevingen en voor toepassingen die een strenge hygiëne vereisen. De gegalvaniseerde BT Lifter kan worden gebruikt in semi-natte omgevingen.

Koop de roestvrij stalen transpallet

BT Silent Lifter

SHHHH!!! Werk in stilte!

Met een geluidsniveau van minder dan 60 dB, is de BT Silent Lifter de ideale oplossing voor leveringen 's morgens vroeg of 's avonds laat in woongebieden. De LHM230SI draagt sinds 2012 het Quiet Mark-label en is PIEK-gecertificeerd.

Koop de BT Lifter stille transpallet

Transpallet met verlaagde vorkhoogte

Verlaagde vorkhoogte

De verlaagde transpallet heeft een vorkhoogte van 75 mm, ideaal voor toepassingen waarvoor pallets en lastdragers met kleinere inrijhoogten worden gebruikt, om de beschikbare ruimte te maximaliseren, zowel met dubbele als enkele vorken.

Ontdek onze verlaagde transpallet

BT Lifter met Quick lift

Slechts 2 pompslagen!

BT Lifter transpalletten zijn leverbaar met 'Quik Lift-systeem', waardoor de lading met slechts twee slagen van de pompeenheid omhoog kan worden gebracht. De BT Pro Lifter met starthulp is ook leverbaar als Quick lift model.

Koop de BT Quick Lifter

BT Pro Lifter M met elektrische motor

Gemotoriseerde verplaatsing van de lading

Om goederen vrijwel moeiteloos te kunnen verplaatsen, is in het hoofdwiel van de BT Pro Lifter M transpallet een elektrische motor ingebouwd. Hierdoor kan een lading van maar liefst 1 ton met slechts één druk op de knop worden verplaatst.

Koop een gemotoriseerde transpallet

Alles verwijderen