Verbonden oplossingen waarmee u de kosten in de hand houdt

Door uw smart trucks te verbinden met I_Site houdt u de kosten eenvoudiger in de hand, of die nu direct verband houden met uw trucks of met uw bredere activiteiten.

Voorkom excessief gebruik

Met de functie voor gecontracteerd gebruik in de I_Site-app krijgt u een overzicht van het aantal gecontracteerde uren ten opzichte van de bedrijfsuren. Zo voorkomt u dat uw trucks te veel worden ingezet, wat tot onnodige extra kosten leidt.

 

Verlaag uw bedrijfskosten

Door het gebruik van uw verbonden smart truck-vloot bij te houden, kunt u eenvoudig de ideale vlootomvang bepalen en processen, apparatuur en onderhoudseisen stroomlijnen. I_Site helpt u zo nodig bij het nemen van maatregelen, zodat zowel uw bedrijfs- als uw onderhoudskosten dalen.

De I_Site-app is voorzien van een aantal veiligheidsfuncties, waarmee u de kosten als gevolg van ongevallen en schade tot een minimum kunt beperken. En omdat u gebeurtenissen kunt voorkomen, kunt u ook de verzekeringskosten laag houden.

 

Minder technisch onderhoud

Door uw verbonden trucks constant te monitoren, weet u wanneer preventief onderhoud nodig is. En is er een probleem met een heftruck, dan kan dat direct worden doorgegeven via de I_Site-app, waarna het zo snel mogelijk verholpen door een onderhoudsmonteur van Toyota. Zo profiteert u van minder onderhoud, minimale stilstand en daarmee lagere kosten.

Het pakket dat het best bij u past: I_Site My Fleet

Terug naar de I_Site-pagina >>

 

Case study: Velux

Als ’s werelds grootste producent van dakramen creëert VELUX een betere leefomgeving. Het bedrijf wordt daarbij ondersteund door I_Site. 

Casestudy Velux >>

Case study: Danske Fragtmaend

De distributieterminal van Danske Fragtmaend  I_Site ingevoerd, waarmee de terminal volledig overzicht heeft.

Casestudy Danske Fragtmaend >>

Case study: Natures Menu

Natures Menu heeft voor de opslag van zijn ingevroren rauw diervoeder gekozen voor een complete logistieke oplossing van Toyota. 

Casestudy Natures Menu >>

Case study: Ecochem

Ecochem heeft niet alleen gekozen voor heftrucks van Toyota, maar ook voor het stelling- en shuttlesysteem.

Casestudy Ecochem >>

Alles verwijderen