Toyota Fisherman & Agri

Toyota Material Handling tracht zijn magazijnmachines zoveel mogelijk op maat aan te bieden. De Toyota Fisherman en Agri zijn daarvan uitstekende voorbeelden.

Toyota Fisherman: voor zware omstandigheden

Deze vorkheftruck voor gebruik in agressieve en zoute omgevingen zoals havens of vismijnen is een gegalvaniseerde variant van een Tonero. Het bovenste gedeelte van deze Toyota heftruck werd in een zinkbad ondergedompeld, zodat de beschermende kooi volledig gegalvaniseerd is. Maar ook het chassis werd onder handen genomen. Het blote staal werd met heet en vloeibaar zink bespoten, kreeg een primerlaag en daarna een laag afwerkingslak. Bovendien werden de hydraulische verbindingen op de mast met epoxyverf behandeld en ontvingen de elektrische connectoren een corrosiebestendige gellaag. Andere kritische plaatsen werden met roestwerende was behandeld, terwijl de mastkatrol eveneens een roestbestendige verflaag meekreeg. Kortom, een machine die gehard is tegen barre omstandigheden!

Wilt u de Fisherman testen? Contacteer ons

De Agri: voor het boerenbedrijf…en voor nog zoveel meer…

De ZGA1 van Toyota Material Handling, in de wandelgangen beter bekend als de Agri, is een Tonero 15 in compact uitvoering. Deze machine is voorzien van grasbanden, die met een lagere bandendruk kunnen werken en daardoor ideaal zijn voor gebruik in modderige omstandigheden, waar grip vaak een probleem is. Door de combinatie van een lage bandendruk en een breder loopvlak wordt de grip aanzienlijk verbeterd. Deze machine met een maximale capaciteit van 1.500 kg tot op 3 meter hoogte is daardoor ideaal voor zowel landbouwbedrijven als festivalweides. 

Wilt u de Tonero Agri testen? Contacteer ons

Alles verwijderen