Klantenservice Toyota Material Handling

Welkom bij de klantenservice van Toyota Material Handling

Hulp nodig? Wij zijn we er om u te helpen!

 

Toyota Service Concept

Via onderstaande mogelijkheden kan u ons bereiken

Algemeen  078 - 150 615
Verhuur  078 - 055 077
Service  078 - 055 077

Via het online contactformulier

Of stel uw vraag via de chat

Levering & verzending

Bij Toyota produceren wij onze trucks volgens het "just in time" principe. We hebben een lokale voorraad in ons distributiecentrum in België en streven naar zo kort mogelijke levertijden.

De geschatte levertijden worden definitief bevestigd van zodra wij uw bestelling hebben ontvangen. Onze klantenservice zal u verder informeren over de verwachte datum van levering om een soepel verloop te garanderen.

Onze producten worden geleverd door een transporteur op weekdagen tijdens de normale kantooruren. Leveringen gebeuren uitsluitend in België. 

Klantenservice betaling

Betalen

De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW. 

Facturen worden doorgaans verzonden op de dag waarop het product wordt verstuurd. Indien bij het bestelproces geen ander leveradres is opgegeven, dan is het leveradres overeenkomstig met het facturatie-adres.

Als u gebruik wilt maken van onze financieringsmogelijheden, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. 

Uw account

Wanneer u een bestelling wil plaatsen, trucks wilt huren of een service-aanvraag wil doen, dient u een account aan te maken. U kan uw account en de status van uw bestelling online volgen.

Toyota Material Handling onderstreept het belang van veilig online kopen en de beveiliging van uw persoonsgegegevns. Daarom is deze website beveiligd met het SSL-certificaat. 

Alles verwijderen