Scooters en trolleys - Laat alles op wieltjes lopen

In magazijnen zijn sommige afstanden te lang om te stappen, maar te kort om een vorkheftruck in te schakelen.  In plaats daarvan kunt u een scooter gebruiken: Met slechts enkele trappen verplaatst u zich moeiteloos van punt A naar punt B en gereedschap of andere apparatuur neemt u mee op de aan de scooter bevestigde trolley.  De behoefte aan scooters bestaat in elke sector: van de automobiel- tot de productie-industrie, in luchthavens en in de e-commercesector. Het is een zeer handig hulpmiddel om gereedschap te verplaatsen of kleine orders te verzamelen.

Rolt vlotjes, ook met zwaar gereedschap

De werkscooter dook voor het eerst op in ziekenhuizen aan het eind van de jaren 1970 en is nu verkrijgbaar in een moderne, geactualiseerde uitvoering. Na tientallen jaren productie zijn de kwaliteit, details en functionaliteit van de scooter geperfectioneerd. We weten hoe werkplekken eruitzien en kennen de dagelijkse behoeften van mensen die de scooters daadwerkelijk gebruiken. Het model 86 is genoemd naar het jaar waarin het oorspronkelijk werd geproduceerd. Sindsdien zijn de kwaliteit, details en functionaliteit geperfectioneerd. Het rolt zeer vlotjes en is ook gemakkelijk te besturen wanneer het zwaar gereedschap vervoert. Een doeltreffende voetrem regelt het achterwiel. Beide handen blijven vrij om te sturen omdat remmen met de hand niet nodig is.

Gemaakt in Zweden

De scooter wordt in Zweden gemaakt uit staal en hout, die recycleerbaar zijn en weer in de productiecyclus terechtkomen. Een duurzame keuze dus. Hij wordt geleverd met een levenslange garantie op fabricagefouten en veel van onze klanten gebruiken de scooters dag in dag uit gedurende tientallen jaren.

Het enige nadeel? Zijn populariteit bij het personeel. De oplossing: investeren in enkele extra scooters, zodat alles op wieltjes blijft lopen.

 

  

Een selectie van onze scooters

Alles verwijderen