Verlicht uw werkplaats

Wij hebben een grote keuze aan duurzame verlichting beschikbaar met verschillende functies, kleuren en helderheidsniveaus. Als u de veiligheid wilt verbeteren, kunnen lichten als waarschuwingssysteem dienen om ongelukken te voorkomen. Of om bestuurders een beterezicht te bieden, zodat ze veiliger kunnen rijden met meer vertrouwen, waardoor de algehele productiviteit verbetert.


... met koplampen

Koplampen zijn de meest gebruikte accessoires voor het verlichten van vorkheftrucks. Zowel voor gebruik in een omgeving die slecht verlicht is als voor buitengebruik of tijdens nachtdiensten. Verkrijgbaar in verschillende helderheidsniveaus.


... met achterlichten

Dit soort verlichting kan verschillende functies hebben, zoals achteruitrijlichten, stoplichten en richtingaanwijzers. Het voordeel hiervan is dat ze aangeven dat een vorkheftruck in gebruik is, waardoor de zichtbaarheid van de truck van achteren wordt verbeterd. Dit is erg handig voor gebruik in drukke omgevigingen met veel verkeer.


... met speciale verlichting

- Bluespot en andere gekleurde LED-lampen: ontworpen om voetgangers en andere gebruikers visueel te kunnen attent maken op de aanwezigheid van een heftruck in de buurt door een gekleurde lichtstraal voor of achter de vorklift te projecteren. Dit is vooral handig als vervanging voor een alarm of sirene in een lawaaierige werkomgeving.
- Knipperende lichten: functioneren als waarschuwingslichten, zijn meestal instelbaar in verschillende standen en vervaardigd in een extra duurzaam ontwerp.

Ontdek ons volledige aanbod

Een selectie van onze lampen

Alles verwijderen