Financiële oplossingen

Toyota Material Handling biedt eveneens een reeks financiële oplossingen waarin u in alle gemoedsrust kan beschikken over ons materieel.

Retail financiering

  • Operationele en financiële lease
  • Huurkoop en huuroplossingen
  • Beschikbaar met inbegrip van Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering

In een lease overeenkomst wordt het materieel dat u wenst te gebruiken, gekocht door Toyota Material Handling. In ruil voor een maandelijks huurbedrag, kan u dit materieel gebruiken. U kan deze overeenkomst desgewenst uitbreiden met Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering. Op het einde van de overeenkomst, zal u de keuze hebben uit drie opties: aankoop van het materieel, verlenging van het contract of teruggave van het materieel.

Indien u er van bij het begin voor kiest om op lange termijn eigenaar te worden van het materieel, kiest u voor huurkoop. Bij een huurkoop overeenkomst koopt Toyota Material Handling het materieel aan dat u verkiest. Opnieuw betaalt u herhaaldelijk een bedrag om over dit materieel te kunnen beschikken. In tegenstelling tot bij leasing, wordt u bij huurkoop aan het eind van het contract automatisch eigenaar van het materieel.

Ook huurkoop kan uiteraard in combinatie met Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering worden genomen.

BT Optio orderverzameltruck

Ons productgamma

Bekijk ons volledige aanbod heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Heftruck huren

Heftrucks huren

Hebt u meteen een truck nodig, voor korte tijd of langer, en bent u op zoek naar een kostenbesparende oplossing?  Wij hebben verschillende huuropties naar wens

Lees meer >

Tweedehands heftrucks

Koop tweedehands

Wij helpen u de perfecte, nieuwe of tweedehands truck te vinden. Geef uw bedrijf een boost met kwalitatieve tweedehands trucks!

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >

Alles verwijderen