Ontdek de troeven van onze lithium-ion pallettrucks volgens Rozenhoeve

Eierhandel Rozenhoeve kocht onlangs een elektrische pallettruck met lithium-ion batterij van Toyota. Ontdek er alles over in onderstaande testimonial.

Feiten & cijfers

  • Bedrijf - Eierhandel Rozenhoeve 
  • Locatie - Horebeke, België 
  • Sector - Voeding 
  • Vloot - LWI160 

 

Nood aan een upgrade

Eierhandel Rozenhoeve had nood aan een upgrade nadat kleine manuele transpalletten het werk niet meer konden bolwerken. Uiteindelijk werd er gekozen voor de LWI160, een elektrische pallettruck met lithium-ion batterij. "Ik maak dagelijks gebruik van de LWI160, een zeer makkelijk en compact toestel. Ideaal voor gebruik in de vrachtwagen en levering bij klanten", aldus Peter Vanderhaegen. 

 

"We leveren bij steeds meer klanten en ook het gewicht van de leveringen is zwaarder. Tijdens onze zoektocht naar een nieuw toestel zijn we bij Toyota Material Handling terechtgekomen. We zijn al 16 jaar klant en door de goede service hebben we nu dus opnieuw voor jullie gekozen", vertelt Peter. 

Lithium-ion 

"Bij de aankoop van dit toestel zijn we zeer goed geholpen geweest door de vertegenwoordiger. Al mijn vragen kon hij vlot beantwoorden en op basis daarvan heeft hij een demotoestel (LWI160) voorgesteld", aldus Peter. Bij Rozenhoeve waren ze niet van plan om een toestel met lithium-ion batterij aan te kopen. Na de testperiode waren ze volledig overtuigd: "Het toestel is compact en makkelijk in gebruik en we hebben een mooi zicht op de vorken. Het heeft ook het voordeel dat we heel makkelijk tussenladingen kunnen inlassen. Dit wil ook zeggen dat wanneer je een omvormer plaatst in je vrachtwagen, je de batterij ook tijdens het rijden kan opladen. Heel handig!"

 

"Wij zijn heel tevreden over het toestel en ik zou het zeker aanraden in de distributiesector", concludeert Peter Verhaegen. 

Ontdek de LWI160
Alles verwijderen