Info over levering en verzending

Levering en verzending

Bij Toyota produceren wij onze trucks volgens het "just in time" principe. We hebben een standaard voorraad in ons distributiecentrum in België en streven naar zo kort mogelijke levertijden. Voor al onze handpallettrucks - met uitzondering van bestellingen met speciale opties - bedraagt de levertermijn onder normale omstandigheden maximum 1 week. Artikelen met afwijkende levertijden worden volgens het aangegeven aantal werkdagen geleverd.

Onze producten worden geleverd door een transporteur op weekdagen tijdens de normale kantooruren. Het is alleen mogelijk om op adressen in België en Luxermburg (meerkost) te leveren. Mochten uw openingstijden hiervan afwijken, neem dan contact op met onze klantenservice via 078/055.077 of via het contactformulier.

De geschatte levertijd zoals meegedeeld in de online shop worden definitief bevestigd zodra wij uw bestelling hebben ontvangen. Onze klantenservice zal u verder informeren over de verwachte datum van levering om een soepel verlopend proces te garanderen.


Ruilen & inwisselen

U heeft het recht om binnen 14 dagen een artikel terug te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door het het geven van een retouropdracht via het contactformulier op onze website, of via een van onze medewerkers via 078/055.077. 

U kunt het product alleen terug sturen als het artikel volledig is en in de - voor zover mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen zijn niet terug te sturen, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. 

Alles verwijderen