Ontdek onze lean visie voor een duurzame toekomst

Onze kijk op de toekomst

Lean logistics en een continue stroom is een behoorlijke uitdaging. Onze oplossing? Teamwork tussen trucks dankzij kunstmatige intelligentie: de juiste truck op het juiste moment. Voor een maximale operatie met extreme optimalisatie, en geen verspilling in energie, tijd en ruimte als resultaat.

Hoe zullen we goederen transporteren in de toekomst?

Lean ideeën toepassen op logistiek

  • Samenwerken met onze stakeholders aan de meest recente trends
  • Antwoorden geven
  • Volledige servicehistoriek

Onze ideeën volgens Logiconomi zetten ons ertoe aan vragen te stellen en de juiste
antwoorden te vinden – samenwerken met klanten en andere vooruitstrevende bedrijven om toekomstige behoeften te identificeren en services te vinden die aan deze eisen voldoen.

Samenwerking

Hedendaagse logistieke oplossingen

Het volgen van globale trends, zoals e-commerce en digitalisatie, zorgt ervoor dat de materiaalbehandling-industrie constant verandert en zich snel aanpast aan een dynamische omgeving. Om die reden werken wij samen met partners zoals ons zusterbedrijf Vanderlande, en Microsoft voor de logistieke oplossingen van vandaag en morgen. 

Jonge en innovatieve denkers

Het Logiconomi student awards programma staaft een progressief deel van onze aanpak. Deze stimuleert het frisse, jonge en innovatieve denken met betrekking tot materiaalbehandeling. De Toyota Logistics Design Competition werd in gang gezet om dialogen te starten tussen jonge ontwerpers, en hierbij alle frisse ideeën te verwelkomen. Na een groot succes werd de Toyota Logistics Engineering Challenge geïntroduceerd bij student ingenieurs. Het daagde ze uit om innovatieve maar haalbare technische oplossingen te bedenken.

Toyota Logiconomi conventie

De Logiconomi conventie

Toekomstige trends binnen de logistieke technologie vragen naar 'open-mindedness' en behendigheid. Samenwerkingen met klanten en gelijkgestemde leveranciers zijn hierbij sleutelbegrippen. Ons doel is om samen te werken met de klant om onze gedachtengang te delen. Zo hun efficiëntie op elke stap van de weg te verbeteren. Voor ons is het een voortdurend proces, we noemen het Logiconomi. Onze Logiconomi conventie heeft ons geholpen om onze ideeën te visualiseren, waardevolle feedback te ontvangen, en onze 'lean-thinking' te delen met klanten.

Toyota I_Site op Ipad

I_Site Vlootbeheer

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

System of Active Stability (SAS)

Dit innovatieve systeem verhoogt de veiligheid en helpt de kosten voor bestuurders en schade te beperken.

Lees meer >

Lithium-ion heftrucks

Ons uniek aanbod met Lithium-ionbatterij

Het is bewezen dat lithium-ion batterijen 30% energie-efficiënter zijn dan loodzuurbatterijen en de CO2-emissies aanzienlijk verminderen.

Lees meer >

Alles verwijderen