Toyota Automation Forum 2019

Toyota Material Handling Belgium organiseerde op 23 oktober 2019 het jaarlijkse Toyota Automation Forum. Meer dan 80 deelnemers werden ondergedompeld in de boeiende wereld van Automatisatie. Na een heerlijke walking lunch en een warm welkom van onze Managing Director Hugues Van Espen, kwamen onze gasten meer te weten over de implementatie van zelfrijdende trucks door middel van presentaties en workshops.

“De massale opkomst toont aan dat Automatisatie leeft en Toyota gezien wordt als een waardevolle consultant én integrator.” – Steve Vercammen

Onze sprekers, Hans Larsson (Director Strategy & Innovation) en Steve Vercammen (Logistics Solutions Director) gaven een betere visie op de wereld van automatisatie en digitalisatie. Er werd  uitgelegd wat de nodige stappen en procedures zijn om uw proces succesvol te automatiseren.

“De demo’s met de zelfrijdende reachtruck en stapelaar in jullie schitterende demoruimte zijn me echt bijgebleven.” – Eric Mertens (Panasonic)

Er volgden 2 klantencases met Lennert Callebaut (Tereos) en Eric Mertens (Panasonic) waarin zij de gasten toelichtten welke maatregelen zij voorafgaand aan implementatie ondernamen en welke meerwaarde Automatisatie voor hen betekent. Ook het belang van de samenwerking met een gestructureerde en kwalitatieve partner als Toyota kwam hierbij aan bod. De workshops werden afgesloten met actieve demo’s van verschillende logistieke flows. Onze gasten konden van dichtbij de meerwaarde van Toyota Autopilots aanschouwen.

“Samen met externe partners onderzoeken we nieuwe technologieën om onze ontwikkeling van geautomatiseerde oplossingen te versnellen. Zo verzekeren we ook een goede partner te zijn in de toekomst.” – Mark Peters (Head of Marketing)

Toyota Material Handling Belgium dankt iedereen voor zijn deelname aan dit jaarlijks event. Wij kijken er naar uit om jullie processen te helpen automatiseren!

Was u er niet bij en wenst u meer informatie over automatisatie met Toyota, klik hier.

Alles verwijderen