De BT Tyro Stacker – een nieuwe troef in het gamma van Toyota Material Handling.

Goed nieuws voor Toyota Material Handling, want de BT Tyro-familie werd uitgebreid met een gloednieuwe stapelaar: de BT Tyro SHE 100. Met zijn stevige mastprofielen, steunpoten, vorken en de 1,5 mm dikke stalen cover vormt deze robuuste variant ongetwijfeld een mooie aanvulling op het gamma. De BT Tyro Stacker is geschikt voor het stapelen van paletten, transport van lichte goederen en voor ergonomisch orderpicken.

Een compacte oplossing

De SHE100 komt op de markt met heel wat voordelen. Zo zorgt zijn compacte afmeting en centrale stuurarm voor eenvoudige verplaatsingen in beperkte ruimtes. Daarnaast belooft de brede mast een uitstekende doorkijk op de vorken en kan hij vlot ingezet worden in liften of mezzanines door zijn beperkt gewicht.

“Deze stapelaar is ideaal inzetbaar bij bedrijven of particulieren die een eenvoudige en occasionele logistieke oplossing zoeken voor lichte toepassingen. Door zijn compacte afmetingen kan hij perfect terecht in beperkte opslagruimtes met stapelmogelijkheden op het eerste niveau. Denk bijvoorbeeld aan kleine doe-het-zelvers of kruidenierszaken”, aldus Mieke Meyers, Product Manager voor de BT Tyro SHE 100. 

De telescopische mast heeft 2 verschillende hefhoogtes: 2900 mm en 3600 mm. Dat maakt een gepersonaliseerd gebruik mogelijk en maakt van deze BT Tyro de perfect fit voor EUR-paletten. De masten zijn niet voorzien van vrije heffing, wat maakt dat de doorrijhoogte van de mast 1 cm hoger wordt per 2 cm dat de vorken gelift worden. Verder wordt de pomp automatisch afgeschakeld wanneer het vorkenbord zijn maximale hefhoogte heeft bereikt om een gemakkelijke, vlotte en gecontroleerde werking te garanderen.

 

De bestuurder geniet van veiligheid en comfort

De 24V/60Ah Li-ion batterij is eenvoudig op te laden via de huishoudnetstekker binnen 2,5 uur door de ingebouwde lader. Een extra troef daarbij is het lage energieverbruik en de lage CO2 -emissies dankzij deze Li-ion technologie en het beperkt gewicht.

Om de veiligheid van de bestuurder te waarborgen, werd de SHE100 voorzien van een automatische snelheidsbeperking afhankelijk van de stuurhoek of hefhoogte. De stapelaar werd ook uitgerust met een veiligheids- en noodknop en een claxon te besturen met één hand. Bovendien kan de bestuurder het toestel enkel opstarten door middel van een viercijferige pincode.

Deze stapelaar is tenslotte voorzien van alle comfort met onder andere verschillende opslagplaatsen voor kleine voorwerpen of documenten. Daarbij heeft de bestuurder ook de mogelijkheid om zijn mobiele telefoon of andere apparaten eenvoudig op te laten via de 5V USB-poort.

 

“De BT Tyro Stacker onderscheidt zich door zijn eenvoud in gebruik en comfortabele manier van werken.”, gaat Mieke Meyers verder. “Ook zijn personalisatiemogelijkheden, optimale veiligheid én lage CO2-emissies vormen een grote troef.”

“Ondanks dat de BT Tyro SHE100 nog maar pas werd gelanceerd op onze kanalen, zijn de eerste klantenaanvragen reeds binnen. Duidelijk de start van een mooie toekomst voor onze nieuwste stapelaar!”

Ontdek de BT Tyro Stacker
Alles verwijderen