Toyota Material Handling aanwezig op de Beurs van Libramont

Afgelopen weekend waren we voor de 12e keer aanwezig op de Beurs van Libramont, de grootste openluchtbeurs van Europa. Ons team heeft het genoegen gehad om klanten en prospecten te mogen verwelkomen op onze stand. Wederom konden we onze kennis delen met gepassioneerde bezoekers en hun kennis laten maken met het aanbod van Toyota Material Handling. Wij hadden de gelegenheid om enkele bezoekers op onze stand te mogen ontvangen die ons graag even te woord stonden.

De landbouwbeurs van Libramont is de ideale plek voor groot en klein om dieren te observeren en te genieten van alle culinaire hoogstandjes die door de landbouw geproduceerd worden. Het is zelfs mogelijk om een jumping wedstrijd te volgen. De Beurs van Libramont is niet zomaar een beurs, het is een ontmoetingsplaats voor particulieren en professionelen die vertrouwd willen raken met alle innovaties die de landbouw de dag van vandaag te bieden heeft. 

 

De heer Thibesart en zijn zoon, ETS Theis Distribution SA: 

"40 jaar geleden bezochten we de beurs voor het eerst en we worden elk jaar opnieuw goed ontvangen! Eén van de redenen waarom we elk jaar weer terugkomen." laat mr. Thibesart ons weten. "De samenwerking met Toyota Material Handling is keer op keer een aangename ervaring. Dit jaar ben ik gekomen omdat een truck een reparatie nodig heeft, maar ook om de relatie met de vertegenwoordiger op peil te houden. Hij heeft mijn zoon zien opgroeien, je kan dus gerust zeggen dat we al lang klant zijn bij Toyota Material Handling." 

Een divers publiek op de Beurs van Libramont 

Mr. Duchemin, een veehouder, bracht ook een bezoek aan onze stand: "50 jaar geleden kwam ik voor het eerst naar de beurs. Het leukste aan de beurs? Het gedeelte met het vee. Afgelopen zaterdag deed ik mee aan een wedstrijd met één van mijn dieren, en we zijn gewonnen! De stand van Toyota voelt voor mij een beetje als thuiskomen. De vertegenwoordiger is toevallig ook heel lang mijn buurman geweest, en natuurlijk is hij nog steeds een goede vriend."

 

Editie 2020

Het was voor ons een genoegen jullie allemaal te mogen ontmoeten en onze kennis te mogen uitwisselen tijdens deze 4 dagen. We kijken er al naar uit om jullie volgend jaar opnieuw te mogen ontvangen! 

Bekijk de foto's van de beurs
Alles verwijderen