Toyota Material Handling Belgium ontvangt prestigieuze EcoVadis Gold Level

EcoVadis, de vooraanstaande organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens, rekent Toyota Material Handling Belgium tot de 5% beste leveranciers ter wereld met betrekking tot zijn transparantie over duurzaamheid. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten is dat goed nieuws.

De eisen die aan bedrijven worden gesteld om hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren, nemen elk jaar toe. Om hun ambitieuze doelen te bereiken, moeten deze ondernemingen samenwerken met leveranciers die duurzaamheid op dezelfde manier benaderen. Daarom is het des te aangenamer dat EcoVadis gunstig over onze gerapporteerde prestaties oordeelt.

 

Transparantie, duurzame productie en voortdurende verbetering (Kaizen) vormen de basis van alles wat we bij Toyota Material Handling doen. Ons streven naar duurzaamheid gaat zelfs heel wat jaren terug en vindt zijn oorsprong in het eerste milieuactieplan van ons moederbedrijf (Toyota Industries Corporation), dat in 1993 werd opgesteld. Als grootste heftruckfabrikant ter wereld heeft Toyota een grote maatschappelijke en milieuverantwoordelijkheid. Het feit dat EcoVadis ons zijn goedkeuring geeft, betekent dus dat we de juiste aanpak volgen.

 

“Toyota Material Handling Belgium werd in 2022 beoordeeld door EcoVadis en als resultaat werd ons het Gold Level toegekend! Dit stelt ons in staat om het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en andere stakeholders te vergroten en stimuleert onze medewerkers om duurzaamheid te blijven integreren in onze manier van werken”, aldus Walter Van Vlasselaer, Quality & Safety Manager bij Toyota Material Handling Belgium.  

Alles verwijderen