Toyota verdubbelt aanwezigheid in Libramont

Toyota Material Handling was ook dit jaar aanwezig op de Foire de Libramont, die plaatsvond van 27 tot 30 juli. Nieuw was dat de standruimte zowat verdubbeld was in vergelijking met vorig jaar, waardoor het merk een veel groter gedeelte van zijn gamma tentoonstelde. Dat de bezoekers op die manier de grote winnaar waren, getuigde ook Erwin Gilles van Franz Gilles & Sohn uit Büllingen.

Libramont toont het spektakel in de landbouw

De landbouwbeurs in Libramont is inmiddels nationaal en internationaal een instituut. Het is dé plaats om naar dieren te kijken, te genieten van al het culinaire lekkers dat de landbouw in ons land voortbrengt of zelfs om jumping en paardentrekwedstrijden te volgen vanop één van de tribunes. De Foire de Libramont is echter ook uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een beurs van en voor landbouwers. Het is vandaag een ontmoetingsplaats voor particulieren en zakenmensen, die er in alle gemoedelijkheid kennis kunnen maken met alle nieuwigheden die in het boerenbedrijf gebruikt worden. Vandaar dat zowat alle automerken die pick-ups in hun gamma hebben van de partij zijn, net zoals truckfabrikanten en leveranciers van tractoren en landbouwmaterieel. Een opvallende aanwezige tussen al dat geweld is echter ook Toyota Material Handling dat van Libramont al jaren een belangrijke afspraak in zijn agenda maakt.

En dit jaar stond Toyota dubbel zo sterk in de schoenen

Een aanwezigheid die het merk dit jaar nog meer kracht bijzette door uit te pakken met een stand die zowat verdubbeld werd in vergelijking met vorige jaren. Een inspanning die de bezoekers overigens wel wisten te smaken. Erwin Gilles, zaakvoerder van een houtzagerij uit de Oostkantons die zowel aan particulieren als bedrijven levert, was alvast formeel: “Toyota pakt hier uit met tal van vorkheftrucks en dat is altijd interessant voor een bedrijf als het onze, dat zelf ook vorkheftrucks gebruikt in de zagerij en het magazijn.”

Aangenaam verrast door het assortiment heftrucks

Wij troffen Erwin na een aangenaam onderhoud met één van de commerciële medewerkers van Toyota Material Handling. “Ik heb een heel ongedwongen gesprek gehad over het gamma van Toyota en ben aangenaam verrast over het kennisniveau van de medewerker van Toyota. Hij maakte me duidelijk dat Toyota erg veelzijdige machines heeft, die eenvoudig van opbouw zijn en daardoor veel mogelijkheden bieden. Voor mij was het bezoek aan de stand zeker een aanrader, zelfs al heb je niet meteen aankoopplannen”, aldus nog Erwin Gilles. Het was intussen al enkele jaren geleden dat hij de beurs nog eens had bezocht en hij gaf ook aan aangenaam verrast te zijn over de brede waaier aan producten die op de Foire de Libramont te vinden waren. Kortom, ‘Libramont’ was voor hem een echte meevaller!

Bekijk onze producten
Alles verwijderen