Transport & Logistics 2019

Op 15, 16 en 17 oktober was Toyota Material Handling Belgium aanwezig op de logistiekbeurs Transport & Logistics 2019 te Antwerp Expo.

Vorige week was Toyota Material Handling Belgium aanwezig op de logistiekbeurs Transport & Logistics 2019 te Antwerp Expo. Met plezier verwelkomden wij klanten en prospecten drie dagen lang op onze stand. Een ideale gelegenheid om kennis te maken gepassioneerde professionals en hen ons gamma voor te stellen.

 

Jo Meykens - H.Essers 

Zo kwam Jo Meykens, Purchase & Facility manager bij H.Essers ons verblijden met een bezoek aan onze stand. Hij is aankoper van Material Handling, waarvan ongeveer 30% Toyota trucks zijn. Dit zijn voornamelijk reachtrucks, orderverzamelaars en elektrische transpalletten. “Momenteel hebben we zo’n 300-350 trucks van Toyota in onze vloot” aldus Jo.

I_Site in de spotlights!

We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om I_Site in de kijker te zetten op onze stand. Op de foto hiernaast ziet u de onderdelen die u nodig hebt om van een standaard truck, een smart truck te maken. De data die de smart truck genereert, kan via het online portaal I_Site gemonitord worden om onderdelen van het logistieke proces te verbeteren. Dit zijn functies zoals: batterijbewaking, meldingen van schokken, inzet van trucks,...

 Klik hier voor meer informatie in verband met I_Site.

 

Best of Handling Award

Dit jaar deden we mee aan de Best of Handling Award met onze reachtruck. Bezoekers konden de verschillende trucks uitproberen en stemmen op hun favoriete truck. Op de laatste dag vond de prijsuitreiking plaats. Met trots kunnen wij u meedelen dat onze truck veruit als favoriet werd gekozen door de bezoekers en wij de publieksprijs hebben gewonnen!

Alles verwijderen