Toyota Service Concept

Naast een goede vorklift is goede service van groot belang. Minimale stilstand door snelle respons bij een servicemelding, effectief onderhoud en een directe oplossing is wat u van ons mag verwachten. Het Toyota Service Concept is ontworpen om deze doelstellingen te bereiken.

Accreditatie

Door middel van accreditatie, zorgen we ervoor dat onze service-activiteiten in lijn zijn met onze Toyota-normen.

Standaardisering

Het maakt niet uit waar u bent, u kunt altijd vertrouwen op onze hoge service standaard en nauwkeurige responstijden.

Genchi genbutsu

Genchi Genbutsu betekent "terug naar de bron gaan". Hierdoor begrijpen wij real-life situaties en zijn we in staat problemen op te lossen.

Afval elimineren

Het elimineren van afval en het minimaliseren van onze impact op het milieu hebben altijd onze hoogste prioriteit.

Heijunka

Heijunka brengt het niveau van de werklast in balans en zorgt voor een soepel proces. Wij leggen daarom de planning en bezoeken vast.

Responstijd

Bij stilstand begrijpen wij dat onze responstijd uw prioriteit is. Dit betekent dat u snel en efficiënt weer gebruik kunt maken van uw materieel.

Jidoka

Jidoka staat voor het zichtbaar maken van problemen. Wij nemen uw problemen serieus en proberen deze snel en veilig op te lossen.

Exact-fit

Wij streven naar een exact-fit: de juiste techniekers met de juiste vaardigheden, die de juiste onderdelen hebben en de juiste afspraken maken.

Kaizen

Met onze filosofie van continue verbetering (Kaizen), een kernwaarde van de Toyota Way, kunt u er zeker van zijn dat we altijd blijven werken aan de verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Poka Yoke

Poka Yoke is een mechanisme of proces ontworpen om fouten te voorkomen. Door het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van onderdelen en het controleren voor verzending, leveren we het juiste onderdeel precies op tijd.

Hoshin

Dankzij onze aandacht voor lange termijn en strategisch plannen, kunt u erop vertrouwen dat we voldoen aan uw wensen van morgen, maar ook voor de komende jaren.

Informatie in realtime

Onze techniekers hebben online toegang tot alle benodigde informatie. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met minimale stilstand.

Toyota I_Site op Ipad

I_Site Vlootbeheer

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Toyota Production System

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt.

Lees meer >

Servicetechnieker heftrucks Toyota

Onderhoudscontracten

Hou je heftrucks draaiende en benut ze zo optimaal mogelijk. Zo plan je jouw activiteiten in alle gemoedsrust.

Onze onderhoudscontracten

Join our team!

Ben jij gemotiveerd om het beste uit je carrière te halen? 

Lees meer >

Alles verwijderen