Design

In het Toyota Design Center ontwikkelen we ruwe ideeën en concepten voor magazijntrucks en vorkheftrucks. Met de focus op innovatie, kwaliteit, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Geïnspireerd door de waarden van Toyota enerzijds en trends in de sector anderzijds ontwerpen we oplossingen voor intern transport met onze klanten altijd in het achterhoofd.
Man drawing a truck on wall

Over het Toyota Design Center

In het Toyota Design Center ontwikkelen we ruwe ideeën en concepten voor magazijntrucks en vorkheftrucks. Met de focus op innovatie, kwaliteit, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Geïnspireerd door de waarden van Toyota enerzijds en trends in de sector anderzijds ontwerpen wij oplossingen voor intern transport met onze klanten altijd in het achterhoofd.

Design team review sketches

Toyota Logistic Design Competition

Toyota Material Handling roept alle studenten en net-afgestudeerden met een product design achtergrond op om deel te nemen aan de Toyota Logistic Design Competition.

We dagen u graag uit om onze Toyota vorkheftrucks aan een metamorfose te onderwerpen. Het primaire doel van een heftruck is het verplaatsen van goederen op pallets in een magazijn of op een bedrijfsterrein.

Maar maak gebruik van uw fantasie, vindingrijkheid, kennis & kunde en creëer een heftruck die ons versteld doet staan. Een heftruck, zoals we die nog nooit eerder gezien hebben.

Meer informatie over de Toyota Logistic Design Competion > 

Hoogtepunten van de afgelopen jaren

Innovatie en technologie voor de toekomst

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productaanbod

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Onze geschiedenis

Meer dan 100 jaar ervaring in intern transport materieel

Lees meer >

Join our team!

Ben jij gemotiveerd om het beste uit je carrière te halen? 

Lees meer >

Alles verwijderen