Hoe lean denken en smart trucks de oplossing vormen voor logistieke uitdagingen

Logistiek is vaak onmisbaar voor het succes van een organisatie en wordt steeds meer een belangrijke onderscheidende factor. Onder invloed van wereldwijde trends, zoals e-commerce en digitalisering, is de sector voor intern transport zich snel aan het veranderen en aanpassen. Klanten verwachten dat hun goederen of pakketten zo snel mogelijk worden geleverd. Daarom moet uw organisatie zo efficiënt mogelijk zijn.

Connectiviteit is onmisbaar in de logistiek

De waarde van connectiviteit voor het uitbannen van verspilling in de uitdagende logistieke systemen van dit moment kan niet worden overschat. We willen een serieuze bijdrage leveren aan een betere efficiëntie en stimuleren meer lean logistiek in heel Europa.

Connectiviteit speelt daarbij een belangrijke rol. De wereld om ons heen is al verbonden en biedt met een druk op de knop toegang tot alles en iedereen. Er worden voortdurend hogere normen gesteld, die de verwachtingen van iedereen bepalen. Alles moet snel, nauwkeurig worden gemeten en continu worden verbeterd voor maximale prestaties. Zo kan in elke fase van het proces waarde worden toegevoegd. Dat geldt ook voor intern transport en voor het gebruik van interne transportmiddelen.

De wereld verandert, inclusief alle uitdagingen voor intern transport

Uw activiteiten moeten lean zijn: een vloeiend logistiek proces, waarin verspilling geheel is uitgebannen. Lean logistiek en een continue werkstroom vormen nu al een uitdaging, die in de toekomst alleen nog maar groter zal worden. Daarom streven we er altijd naar de beste oplossingen te bieden om u te helpen bij de implementatie van lean produceren. We ondersteunen u bij het minimaliseren van het aantal vervoersbewegingen en de tijd tussen ontvangst van de goederen en aankomst op hun eindbestemming.

Bereid u voor op uw logistieke toekomst met smart trucks

Wist u dat een heftruckvloot gemiddeld genomen zo'n 35% van de tijd wordt gebruikt? Dat betekent dus 65% verspilling die kan worden uitgebannen. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om tijdverlies, kosten of schade.

Het is belangrijk om samen te werken en elkaars denkwijze te delen. op die manier willen we klanten helpen om elke fase van het proces efficiënter te maken. Dankzij connected trucks hebt u controle over uw activiteiten en is het mogelijk om acties op afstand uit te voeren.

Smart trucks helpen om de productiviteit van de activiteiten te verbeteren en bieden hulpmiddelen voor een betere gezondheid en veiligheid, waardoor mettertijd kosten worden geminimaliseerd en verspilling wordt geëlimineerd. Als u een smart truck neemt, kunt u vandaag nog beginnen met meten. Zo profiteert u van beter onderhoud en uiteindelijk van beter predictief onderhoud in de toekomst. Bovendien neemt de stilstand af, waardoor u productiever en efficiënter wordt en tijd en geld bespaart.

Meer informatie over smart trucks

Lean denken in de logistiek

Het is wereldwijd bekend dat Toyota de lean methode toepast. We profiteren bovendien van continue verbeteringen door nieuwe technologieën in onze eigen logistieke activiteiten toe te passen.

We hanteren de principes uit de lean methode en passen deze toe op logistieke processen. Ons doel: geen verspilling, maximale toegevoegde waarde en algehele kwaliteit – met de juiste goederen op het juiste moment op de juiste plaats. We werken lean en efficiënt zodat we u en uw organisatie begrijpen. Daarbij delen we niet alleen onze denkwijze, maar werken we ook samen om elke fase van het proces efficiënter te maken.

Onze visie op smart trucks
Alles verwijderen