Investeringsplanning

Om concurrerend te blijven en de winstgevendheid te maximaliseren, investeren de meeste bedrijven regelmatig in verbetering van hun operationele doeltreffendheid. In deze tijden, waarin de technologische veranderingen elkaar snel opvolgen, is dat zeker geen overbodige luxe.

Toyota ziet de kansen van deze veranderingen, implementeert automatisering geleidelijk in vele onderdelen van het bedrijf en benut de voordelen van connectiviteit. Maar de echte sleutel tot succes is om elk proces eerst uitvoerig onder de loep te nemen en maximaal te optimaliseren alvorens te gaan investeren.

We zijn ons ervan bewust dat veel van onze klanten met soortgelijke uitdagingen worden geconfronteerd als ze nadenken over de toekomst. We weten echter ook dat veel van onze klanten baat zouden hebben bij het verbeteren van hun processen alvorens fors in automatisering te investeren. Daarom onderzoeken we in hoeverre uw processen uit het oogpunt van lean klaar zijn voor automatisering. We doen dat op basis van onze eigen ervaringen toen we alvorens te automatiseren de processen in onze fabrieken op de schop namen.

De dienst voor investeringsplanning van de Lean Academy biedt een deskundige lean-beoordeling en advies met betrekking tot de lean-principes, met optimale kwaliteit en meerwaarde als eindresultaat.

Voor de investeringsplanning bent u gemiddeld 5 tot 10 dagen bij de lean-adviseurs van Toyota.

Als u meer informatie wilt over deze module of contact wilt opnemen met een van de lean-experts, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar Toyota Lean Academy >>

Contacteer ons Lean team

Alles verwijderen