Advies over lean

Onze lean-adviesdiensten zijn bedoeld voor bedrijven die al met specifieke expertise een lean-methode hebben geïmplementeerd. Als u al enkele jaren ervaring hebt met werken met lean, maar betere resultaten wilt halen, kunnen we u adviseren over de volgende stappen en u verder ondersteunen.

In het kader van het lean-adviesprogramma werkt een lean-specialist binnen de vastgestelde klantprocessen om een externe zienswijze en een strategisch stappenplan voor continue verbetering te bieden en zo de efficiëntie van de lean-activiteiten van de klant te verhogen. Daarbij kan het gaan om aanbevolen personeelstraining, de ontwikkeling van een Kaizen-plan, implementatieondersteuning of gewoon begeleiding bij wat u nodig hebt.

De stappen voor elk adviesdeel zijn uniek voor uw bedrijf en uw uitdagingen. Als u zich bijvoorbeeld wilt ontwikkelen op het gebied van lean-leiderschap ontwerpen we een opzet om uw bedrijf te observeren en beoordelen en u dienovereenkomstig advies te geven.

De geselecteerde TLA-leden hebben veel praktijkervaring opgedaan bij Toyota en waren persoonlijk betrokken bij het transformatieproces voor de integratie van onze Europese fabrieken.

Het lean-adviesprogramma duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden, waarvan u 30 dagen bij de adviseurs van de Toyota Lean Academy bent.

Als u meer informatie wilt over deze module of contact wilt opnemen met een van de lean-experts, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar Toyota Lean Academy >>

Contacteer ons Lean team

Alles verwijderen