Lean training

In de Toyota Lean Academy kunt u trainingen volgen over een aantal unieke methoden, hulpmiddelen en culturele benaderingen die bij Toyota met succes zijn toegepast.

Afhankelijk van wat het best aansluit bij uw behoeften en uw doel kunt u kiezen voor training in onze vestigingen (in onze fabrieken of nationale centra) of in uw bedrijf. Deze aanpak is geschikt voor klanten die meer willen leren over een specifiek lean-onderwerp of intern competenties willen ontwikkelen om lean-werkmethoden te implementeren. U kunt kiezen uit de onderstaande standaardmodules, maar we kunnen het trainingsprogramma ook samen precies afstemmen op uw specifieke behoeften.

Een standaardtrainingsmodule bestaat gewoonlijk uit workshops en begint met een theoretische inleiding en Gemba-oefeningen, zodat de stof beter wordt onthouden. Afhankelijk van het onderwerp duurt een module 1 tot 3 dagen.

"Door bij Toyota een lean-training te volgen en met eigen ogen te zien hoe ze lean toepassen in hun vestiging, hoe ze lean implementeren en hoe het in hun DNA zit, kunnen we verbeteringen doorvoeren." – Lars van der Meulen, Plant & Site Manager van Signify.

Hebt u interesse voor lean-trainingsprogramma’s, vul dan het onderstaande formulier in. Als u geïnteresseerd bent in trainingen in onze fabrieken in Japan, vermeld dan dat dit dan op het formulier. We laten u dan weten wanneer u mee kunt doen aan het volgende trainingsprogramma.

In onze evenementenagenda vindt u ook de open trainingen die we regelmatig organiseren in onze Europese servicecentra, en een aantal exclusieve events in onze Europese fabrieken.

Terug naar Toyota Lean Academy >>

Alles verwijderen