Het programma van de Toyota Lean Academy

Staat u aan het begin van uw lean-traject of wilt u de belangrijkste aspecten van lean liever een voor een leren kennen in een programma met opeenvolgende onderdelen? Dan is het programma van de Lean Academy precies wat u zoekt.

Met onze aanpak hebt u de tijd om de inhoud van elk geïntroduceerd onderdeel goed te doorgronden en ziet u hoe de resultaten in uw eigen omgeving steeds beter worden wanneer u het programma in uw vestiging aanbiedt. Het programma bestaat uit 10 modules, waaronder een eerste beoordeling en een training voor het topmanagement, waarbij de inhoud de kern is van lean denken. Het programma duurt 1 jaar (of desgewenst langer) en elke geïntroduceerde module is als volgt gestructureerd:

  1. Theoretische inleiding – achtergrond, doel, toepassing en probleemoplossing
  2. Gemba-workshop – praktische toepassing van het onderwerp in een door de klant gekozen proefruimte
  3. Stappenplan – opstelling van het plan voor de implementatie van de volgende module en follow-up

Afhankelijk van de omvang van de uit te voeren activiteiten wordt het programma toegespitst op één geselecteerd onderdeel op de locatie van de klant of op de volledige activiteiten als deze klein genoeg zijn om als één geheel te worden uitgevoerd. We sluiten het programma af met dezelfde beoordeling die we aan het begin van het project uitvoerden. Zo kunnen we de vooruitgang bespreken ten opzichte van de oorspronkelijke situatie en het resultaat belonen met brons, zilver of goud. U ontvangt een diploma voor het bereikte niveau. Het resultaat is één jaar geldig en kan jaarlijks worden via een nieuwe beoordeling opnieuw worden bekeken en verlengd.

Zoals de rest van het aanbod vereist ook het programma van de Lean Academy een hoge en sterke participatie voor succes. Daarom wordt het programma beheerd door een stuurcomité met leden van zowel de klant als de Toyota Lean Academy, zodat het implementatieteam optimaal is samengesteld.

Als u meer informatie wilt over deze module of contact wilt opnemen met een van de lean-experts, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar Toyota Lean Academy >>

Contacteer ons Lean team

Alles verwijderen