magazijntrucks en vorkheftrucks toyota material handling

UW PARTNER VOOR MAGAZIJNSTRUCKS EN VORKHEFTRUCKS

Toyota Material Handling Belgium is ontstaan in 2007 dankzij de integratie van BT en Toyota in België. Sindsdien levert ons bedrijf met succes kwaliteitsvolle BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks over heel België!

Toyota Material Handling personeel

Toyota Material Handling Belgium

Toyota Material Handling Belgium (TMHBE) is de officiële leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks in België. Met meer dan 20 vertegenwoordigers en ruim 90 mobiele servicetechniekers, beschikt ons bedrijf over het meest uitgebreide sales- en serviceteam van België.

Bij ons kan u zowel nieuwe magazijntrucks als tweedehands vorkheftrucks kopen en huren. In onze verhuurvloot van meer dan 700 heftrucks vindt u ongetwijfeld het toestel terug dat aan uw behoeften voldoet.

Meer dan 94% van alle originele Toyota- en BT-onderdelen hebben wij continu in voorraad en kunnen we dus onmiddellijk leveren.

Ons bedrijf telt in totaal meer dan 180 werknemers. Zij staan allen voor u klaar om aan uw noden en eisen te voldoen!

Toyota Production System
Toyota Production System

Het Toyota Production System garandeert een solide basis voor kwaliteit in ons ganse productieproces. TPS omvat een reeks gemeenschappelijke waarden, kennis en procedures, beter bekend als The Toyota Way.

Lees meer over TPS

Toyota Service Concept
Toyota Service Concept

Het Toyota Service Concept  (TSC) is een uniek begrip binnen onze sector. Het Toyota Service Concept reflecteert de TPS-filosofie in onze service-activiteiten. 

Lees meer over TSC

Alles verwijderen