Waarom kiezen voor Toyota Material Handling

Dankzij meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring met de merken Toyota en BT zijn we er trots op dat we de wereldwijde nummer 1 in de productie van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige magazijn- en vorkheftrucks zijn. Onze productlijn is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de klant en biedt een pasklaar antwoord op wat u nodig hebt om uw intern transport vlot te laten verlopen: van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en orderverzamelen.
Toyota Material Handling Belgium

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We ontwerpen al onze vorkheftrucks met innovatie in het achterhoofd en blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling. Onze trucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem. Meer dan 95% wordt geproduceerd in onze eigen Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië. Alle trucks zijn exclusief getest en zijn gedurende hun volledige levenscyclus onderhouden volgens het Toyota Service Concept, onze kwaliteitsgarantie. 

Respect

 • Voor onze klanten
 • Voor onze medewerkers
 • Voor het milieu

We streven naar een duurzame werkwijze en helpen onze klanten dat ook te doen. Daarom werken we samen aan een veilige, gezonde en milieubewuste werkomgeving, zowel voor onze medewerkers, klanten als leveranciers. Onze gedragscode is een van de vele manieren waarop we dit doen.

Meer informatie over onze duurzaamheidsaanpak >

Financiële draagkracht om u te ondersteunen

 • Flexibel
 • Afgestemd op wat u nodig heeft
 • Geen betrokkenheid van derde partijen

We streven ernaar het aanbod van financiering aan te passen aan wat u nodig heeft. We werken samen met de verschillende afdelingen en bieden expertise in de ontwikkeling en integratie van financiële aanbiedingen in het verkoopsproces. Als betrouwbare zakenpartner kunnen we u de financiële middelen van de Toyota Industries Group bieden, waarbij u rechtstreeks met ons in contact komt. Op die manier zijn we flexibel, met aanbiedingen op maat.

 Lees meer over onze financiële oplossingen >

Globaal en lokaal

Via onze Japanse roots en wereldwijde zusterbedrijven zijn wij globaal aanwezig. Dankzij onze Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië, en onze lokale verkoopskantoren, distributeurs en dealernetwerk in elk Europees land, zijn we ook steeds dicht bij u in de buurt. Voor een snelle service en een werkplek dicht bij huis voor onze medewerkers.

Belgium

Toyota Material Handling Belgium NV/SA
Schoondonkweg 1, 2830 Willebroek
+32 (0) 3820 76 00
info@be.toyota-industries.eu

 

 

 • We maken deel uit van Toyota Industries Corporation
 • We zijn altijd dicht bij u in de buurt, met meer dan 9000 Europese medewerkers
 • We zijn actief in meer dan 30 Europese landen

Wat kunt u voor ons betekenen?

Kom bij ons werken

 • Ontdek onze mogelijkheden
 • Als student of toekomstig medewerker
 • Uitstekende werkgever

Ben jij gemotiveerd om het beste uit je carrière te halen? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die ons willen komen versterken.

Lees meer over werken bij Toyota >

Levenslange garantie BT Lifter pompwagen

Levenslange garantie

Wij bieden een unieke garantie op de BT Lifter LHM230. Deze transpallet wordt volgens het Toyota Productie System geproduceerd en houdt een unieke, levenslange garantie van 99 jaar in. 

Koop BT Lifter

Toyota Service - landelijke dekking

Betrouwbare service

Waar u ook bent, u kunt ons altijd bereiken dankzij onze perfecte spreiding. Ons servicenetwerk strekt zich uit in ruim 30 Europese landen, met meer dan 4.500 mobiele servicetechniekers. U kunt altijd rekenen op de stabiliteit en ondersteuning van onze wereldwijde organisatie. 

Meer over service

Toyota Handpallettruck klaar voor de toekomst

BT Lifter: gaat generaties lang mee

De BT Lifter pompwagen gaat minimaal vijf keer langer mee dan andere merken in werkcyclustests, en heeft daarmee zonder twijfel veruit de laagste levensduurkosten.

Koop BT Lifter

BT Lifter Eco label

ECO label - Oog voor het milieu

De BT Lifter handpallettruck is onderscheiden met het ECO label. Dit geeft de inzet weer van Toyota Material Handling om de milieu-impact te minimaliseren.

Koop BT Lifter

Alles verwijderen