Logistics Solutions Center

Het Logistics Solutions Center zoekt naar nieuwe technologieën en oplossingen voor de logistieke wereld. We richten ons op automatisering, magazijn-inrichting en telematica.

Logistieke oplossingen voor logistieke problemen

In de goederentransportsector vormen kosten voor arbeid en schade vaak een groot deel van de totale bedrijfskosten.

We kunnen deze kosten bij repetitieve bewegingen verminderen door de capaciteit, productiviteit en veiligheid te verbeteren met geautomatiseerde oplossingen, telematica en softwareoplossingen uit ons Logistics Solutions Center.

Toekomstgericht

De logistieke wereld is continu in ontwikkeling. Daarom ontwikkelen wij met het oog op het optimaliseren van tijdige en nauwkeurige leveringen, een hogere doorvoer en flexibiliteit in een voortdurend veranderende omgeving.

Met behulp van geavanceerde technologieën en slimme software helpen we onze klanten om de veiligheid en productiviteit te verbeteren en uitzonderlijke efficiëntie te realiseren.

Meer over de technologie van de toekomst

Ondersteuning tijdens elke stap

Het maken van een logistieke oplossing begint met het analyseren van uw gehele bedrijfsvoering. Tijdens de ontwikkeling passen we onze oplossingen zo aan dat deze flexibel in uw omgeving passen. We doen dat door onze standaardmiddelen te combineren met unieke, intelligente softwareoplossingen waarmee u kunt communiceren met uw magazijnbeheersystemen. De gegevens van de aangesloten heftrucks kunnen worden gebruikt om inzichten te verwerven die kunnen leiden tot aanzienlijke verbetering van uw productiviteit en vermindering van de kosten.

Innovatieve oplossingen in een innovatieve omgeving

We beschikken over de mogelijkheid gebruik te maken van het Lindholmen Science Park in Göteborg – een locatie die internationaal bekend staat vanwege de logistiek, telematica en media. Deze omgeving biedt toegang tot een technisch en innovatief netwerk. Bovendien kunnen we daardoor nauw contact onderhouden met bijvoorbeeld Chalmers University.

Toyota I_Site op Ipad

I_Site Vlootbeheer

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Magazijnstellingen

Onze rekken helpen u om uw business te optimalizeren door onder meer kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. 

Lees meer >

SpotMe waarschuwingssysteem

Magazijnen zijn drukke omgevingen met veel verkeer en maar weinig verkeersregels. Om ongevallen te voorkomen, hebben we SpotMe ontwikkeld. 

Lees meer >

Alles verwijderen